Jag svimmade!

Ja, det gjorde jag faktiskt. Igår, när jag hade duschat.. Bom, så låg jag på golvet. Det var ganska läskigt, har bara svimmat en gång innan. Men jag hade feber, och jag har det fortfarande. Typ 38,7 °C, förkyld, ont i halsen och HUVUDET framför allt. Usch, jag ska gå och operera bort mina mandlar bums! Jag tror att det är dem som spökar.. 

Helgen har varit nice, med tanke på omständigheterna. I fredags skulle jag egentligen bara vara hemma och vila, men jag gick hem till Sara istället där det fanns trevligt folk och vin. Trevligt, tack rara Sara! Hela lördagen var en mix av allting..! Först överraskade vi min kära mamsi som fyllde 47 på pålsjö krog, med hela goa släkten! God mat osv osv, sen åkte jag till Domsten för att kolla på mellon med några amigos. Trevligt trevligt :) Sen tog jag bussfan in till stan (219, kl halv 12, behöver jag säga något mer..?) Herre mig gud. Det enda man såg var idomin, extensions och rosa småklänningar från gina. Plus jeans instoppade i strumporna.. jesus maria. 

I alla fall, inne i stan mötte jag upp Linda, Nina och Marie <3 In på Helsing, dricka lite & snacka lite.. Sen kände jag att mitt huvud var tungt som sten, så jag tog en taxi hem med kära Nina och Linda. Ner i sängen pronto, nice. Vaknar upp idag med ännu mer head ache, hes röst osv osv. :( Jaja, får väl vila imorgon och stanna hemma från skolan.. Men men. Nu ska jag sova, god natt honey bunny boos! Här är föresten en bild på kvällens mat, avokado club sandwich med bacon och grillad kyckling, made by mams! 

Mmm, det var MUMS!


Namn: Camilla

Stackars dig gumman. Det är aldrig kul att vara sjuk. :( Vad Mumsig sandwitchen såg ut. ;) Jag är ledig i helgen så kanske vi kan hitta på något då? Ska bara kolla med sambon så inte han har några planer. Puss och krya på dig.

2009-03-16 @ 07:51:00
URL: http://camillaathorn.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0