PMS och Ben&Jerrys

Har tänkt skriva hur jag känner på bloggen flera gånger, med namn och hela skiten och bara kräka av mig men så blev inte fallet. Kanske bara bra.. skit samma. Huvudsaken är att jag mår bra nu igen :) jag har varit en jävla PMS-kärring hela helgen och minsta lilla pet så har jag börjat gråta.. Haha, men mina amigos har varit stöttande <3 How ever, igår var olivia här och vi hade VÄRLDENS mysigaste kväll. Skojar inte, den nya half baked-ben&jerry glassen, massaaa godis, ff, SATC-filmen, med dun-täcke och kuddar och bästa ljudet med högtalare = precis, världens mysigaste kväll. TACK polski! Och jo, du ska färga håret brunt! 

Hade även sjukt mysig kväll hos Alma med godis & filmen 21, skit bra! Love to Alma, som jag agerade stalker-varning på och använde som min slagpåse <3 jävla bussfan, jag väntade i en timme på en buss som uppenbarligen inte tänkte komma ALLS. Så det blev taxi, 250 jävla spänn, hatar kollektivtrafik! Alla bussar, tåg och äckelskånetrafiken kan dö. Men ja, som sagt, PMS..

Nu ska jag plugga vidare på engelskan, sen ska jag ringa polski och kanske nina, sen kolla tv, och sen.. det du! Hehe, Puss! OCH JA, sara?! Vafan, lösenord? Let me know! :D

Butterfisse

Yes, indeed. En jävla dryg tjej idag när jag & alma åt sushi, haha :') I alla fall, så hade jag min redovisning idag. Den gick på 59 sek (yess..) och fick vg+! Efter skolan mötte jag upp alma och sara, sen stack jag & alma och åt sushi. Hon berättade om ett AScoolt medium, haha, måste gå till ett sånt :p Sen åkte jag hem - stallet - och nu ska jag till alma igen för att käka godis & kolla film! :D Hade! :*

Fina nina :>


(onykter) kärlek!

Nörd

Jag pluggar, oh yes, jag puggar. Jag har snickrat ihop en liten presentation nu på kvällen som jag ska visa sen. Uppgiften är att sälja in något, vad som helst, och man har en minut på sig. Marginalerna är +/- 5 sekunder, så det måste vara perfa. Jag visste ganska direkt vad jag skulle sälja - Mig själv såklart! Texten lyder förljande:

"Om ni fick välja en att ta med en enda person till en öde ö, vem skulle ni ha valt då? Inte Jessica Alba, absolut inte Jude Law, utan mig såklart! Det självklara valet hade ni gjort eftersom:

1. Jag är en god människa & jag vill nästan alltid väl och jag behandlar folk så som de behandlar mig.
2. Jag har en extremt kreativ sida och är väldigt duktig inom form & design (kommer skicka runt några arbeten jag gjort som är jävligt vassa)
3. Jag tävlar mycket och har därmed utmärk tävlingsinstinkt som jag anser vara viktigt dels för att nå sina mål, men att även göra det lite bättre än alla andra.

Okej, ni kanske inte hade valt att ta med just mig till Ibiza, men jag kan lova att ni hade missat något! Man vet aldrig vad som gömmer sig bakom en fasad, men jag kan säga att det är värt att undersöka!"

Låter det bra? Upp till bevis. Idag var vi i vilket fall i malmö, på malmömässan för UF-kick off. Det var nice! Käkade frulle på espresso house och sushi-lunch, och färska hallon till efterrätt! : > Shoppade lite också, kan visa ngn sen. En lång, beige kofta från Zara iaf. PUSS!

Barnhemmet

Yes, den ska vi se på bio ikväll. Jag, lina och clara (modiga som vi är) kommer väl dö av skräck i bio-stolarna sen.. :S


Miss. Satisfied

Såhär glad har jag varit idag! Har du? Jag och Louise har pluggat hela kvällen med naturkunskap, bra jobbat L. Vi ska skriva ett arbete om en konspirationsteori - vi valde 9/11. Var det USA's regering som gjorde det? Eller var det Al-quaida? Var Usama Bin Ladin involverad över huvudtaget? Gjorde USA det pga olja, pengar eller rykte? Väldigt intressant, måste jag säga. Ett tips om du ska skriva ett arbete om valfritt ämne! :) 

Imorrn är det två lektioner som gäller (<3) + börjar 11. yeez. Nu ska jag äta upp min godispåse.. ehehe.. och sen gå och lägga mig. Ska även läsa lite, "inte utan min dotter". Den verkar väldigt tung, men bra! OCH JA, MANAH MANAH-videon! GOTTA LOVE IT! Hahahaha, jag ÄLSKAR den. Okej, förlåt, haha, men ja. Sov nu!

det gömmer sig två äpplen någonstans i mitt ansikte.. ;>


:Z

Skrev precis värsta långa seriösa texten hur jag kände som var en enda jävla fet pik mot någon. Men palla? Det hjälper inte, det förändrar inget, tyvärr. 

I would like to have..

Tjupp! En dagens, tack.Omlott-tröja - Hunky Dory
Sjal - Mulberry
Vita byxor - Hunky Dory
Knästrumpor - Typ.. Gina?
Stövlar - Kommer inte ihåg..

Svart skinnjacka åkte på också.


Ompa Pompa!

Engelska B - Jag och Cecilia L
Historia A - Jag, Filippa O och Filippa P
Naturkunskap A - Jag, Filippa H, Karolina F och Louise R
Småföretagande A+B - Jag, Filippa P och Karolina F

Personlig försäljing (hitta handledare)
Marknadsföring (UF)
Webbdesign, CS3! -> Dream Weaver!
Spanska 4, kapitel 1+2
Matte B, prov nästa vecka kap 1. 
Svenska B, gå ihop med historia.

Specialidrott A+B?

Så, var bara tvungen att skriva detta. Bara för min egen skull, för att kunna hålla reda på saker och ting. Nu ska jag ha min skönhetssömn, och vakna upp frisk och pigg imorgon! :D (positive thinking..) Känner mig bättre nu, så jag fixar skolan imorrn, yeay!

Sjuk!

Yepp, jag är sjukis. Suger som fan, blir andfådd (stavas det verkligen så..?) bara av att gå upp och ner i trapporna. :( Helgen har ändå varit bra! Fredagkvällen spenderades hemma med la familia med god mat (!) osv. : > I lördags hade Sara inflyttningsfest, som var riktigt trevlig och som jag hatade att jag lämnade.. Men, var sjuk och skulle tävla dagen efter. På söndagen tävlade jag dressyr, haha, på HFRK. Och ja, alla debuter kan väl inte gå klockrent.. låt oss hålla det där. ;)

Och ja, mitt löfte om godis, chips och andra onyttigheter har spruckit. Fuck. Haha, men jag äter fortfarande nyttigt! Mamma är påväg hit från jobbet med sushi till mig :D ser mumsich.

PUSS! (eller slängkyss, vill inte smitta..)
Gott och blandat!

Hejsan!

Jag har varit i malmö och plåtats, shoppat en hel del, varit på skojiga fester, pluggat, tränat en jävla massa dressyr med hästen, skaffat mig ett nytt abonnemang, fikat, städat mitt rum, sparat pengar, spenderat (...) skvallrat, haft myskvällar, diskuterat, kollat på tv och suttit vid datorn. Så! Bara en liten update..

Resten i bilder som är inhandlat under veckans gång:


Vita tygconverse


Myspys-kofta från Lindex


Casual linne från Monki


Väska från Odd Molly


+ ... (ved heter det?) från Odd Molly


En sorts väst från Vila

Har även köpt två vanliga längre tröjor/linnen/tunikor från Gina, en parfym, två ringar och en ny plånbok. Wohoo! På lördag är det kräftskiva som gäller, jag & alma har en hel del "projekt" som vi ska genomföra och jag tränar fortfarande ihärdigt på friskis och svettis!

Men som sagt, bara några få uppdateringar nu. Skolan suger allt liv ur mig :( Men jag ska visa lite saker sen som jag gjort. Och visa malmöbilderna! Lite gott & blandat helt enkelt ;)

RSS 2.0