Jag vann!

Yeay, jag vann min första dressyr La:1! 60,71% blev det, wohoo :D Fina Pelle <3

The horse whisperer

Japp, den boken läser jag flitigt. Har boksamtal på måndag så har egentligen inget val.. hehe. Igår hade jag i alla fall galet trevligt! :D Först var vi hemma hos Clara, där vi firade att Louise och Clara är 18-åringar. Sen var det dags för la stada, så vi åkte in och satte oss på hampan. Lite shottar, sen vidare till Zoo Bar. Hände en skitäcklig grej, eller jag tyckte det, men om man skriver det här kanske man får massa folk efter sig.. :S haha, jag är så mesig. Jaja, väl inne på zoo bar var det kuligt, haha, och i vissa stunder lite skumt. Det kom fram en asnitad brud och sa till angel "du är faderskapet!" och gjorde värsta korset på honom.. Hm. Sen ville vi vidare så det blev PL13, där det var ett väldans härligt tryck. Fast det var jäkligt trångt där inne :/ Sen var jag trött som en get så det var dags för hemgång.. En sjukt nice kväll i alla fall :D

Champagne!

Oh yeah!

Olga & Ella :)

Inne på hampan!

Födelsedagsgrisen Clara & jag <3


Lina goes sexymama.. Floppisen & Lina <3

Och torsdagenskvällen var också trevlig! Egentligen hade jag en massa plugg, men jag valde faktiskt nöje före nytta. Det gjorde jag inte gången innan.. Då var det modevisning (onsdags), men jag var tvungen att stanna hemma och plugga :( I vilket fall som helst var det kundkväll på Cirkus, så jag var där nere och minglade med lite vin och tilltugg med mams. Träffade även söta Johanna och Matilda där nere :) Kilade över lite då och då till Telegrafen där Nina och Linda satt och kollade matchen. Trevligt det med :) Men sen blev det sent och jag var ju egentligen tvungen att plugga så det blev hemgång och läsa historiabok till halv ett, suck.. jaja, provet gick bra :)

'
Mingel, mingel..


Johanna! :)

Och ikväll ska/har jag bara tagit det lugnt. Jag har varit ute nu varje lördag de senaste 4, 5 veckorna så kände att jag ville ta det chill. Har dessutom inte råd med dyra drinkar och ytterligare en orsak är att jag ska tävla imorgon! Så, hemmakväll <3 Nu har vi nästan precis käkat grillat och nypotatis, mums, och slökollar lite på TV. Jag måste som sagt fortsätta läsa, men ska väl kolla film eller så senare. Ha det kul ikväll sötnosar, puss!

Och just det ja! (sällan jag kommer på saker i slutet) Jag har nu gått ner hela 2 kg! Har inte någon direkt målvikt, jag vill mer att man ska se lite smalare ut, typ i ansiktet och så :) Men jag älskar mina kinder så, det är ganska lugnt ;) Men det är kul att resultat. Anyway, när vi var på Maxi innan idag tänkte jag belöna mig själv med en glass. Den låg snällt i matvagnen och väntade på mig (daimstrut) och jag var så galet godis/glass sugen. MEN! Jag lade tillbaka den! BRA va? Jag lyckades motstå den ultimata frestelsen :D Yeeay.



Sunny day

Underbart väder i mellan åt idag igen! :D In this very moment kokar pastan för fullt och micron plingar att köttfärsåsen är upptinad! Ska snart käka, är megahungrig för jag har inte ätit någon lunch idag.. Kom nästan precis hem från gymmet, usch vad mör jag är i benen. Och sen ska jag möta upp Nina, gå till stallet, rida och gå hem. Ajajaj, hur kommer detta gå.. Men men, jag kommer sova gott i natt :)

Har inget vettigt att skriva annars, eller jo, Floppe is back from NYC! :D Nice.. Nej, nu ska jag äta och kolla på top model! :*


Floppe tha man <3

Chillidill

Satan vad trött jag är! Men, det var värre i morse.. Hela helgen har bestått av sena bedtimes och tidiga morgonar. Dessutom har jag fuskat lite i min diet (hallå? det är faktiskt påsk!) så jag har en ihållande sockerbakfylla. Men men, helgen har i vilket fall varit underbar. Igår avslutades den vackert i skäret tillsammans med Nina och päronen + våra amigos. Vi grillade i takt med solnedgången, drack blå (?) champagne och hade det allmänt trevligt. Tack snälla Nina för sällskap/taxiverksamhet! Du är världens bästa sis! <3 I alla fall, så vaknade jag yrvaken och dryg idag, men tog mig upp till stallet och fixade till pelle love. Lille snutten, snart bär det av! Jag ska nämligen tävla dressyr två helger i rad nu.. Just själva dressyren kanske inte är så värst sexig men att få tävla! Yeay :D Fram tills nu har jag tråkat med plugg.. Har kopplat bort det helt under lovet så nu fick man det som ett brev på posten, typ. 

Snart ska jag ringa och ev. väcka Nina, för att sedan promenera upp till stallet och rida. Kanske det blir ett skutt eller två också, Nina måste ju snart debutera ;) Så, jag är världens chill makrill idag känner jag, skönt. Och juste! Lördagen vart trevlig! Först grillat här hemma, sen ner i stan och mötte upp Nina & co, och sen hemgång vid 2. :)

Så, nu ska jag bara chillidilla lite, plugga lite eller hitta på ngt med rastlösa mams ;) Puss :*


sis <3

Tess och moi!

Good mat! 

Fina Nina!

Blå Champagne.. Den du!


Paps <3

;)


<3

TGIF + Glad Påsk

Oh yes, vilken helt underbar dag! Eller vilken helt underbar vecka vi har haft! Som Camilla skrev, allt blir så himla mycket lättare när den fina solen tittar fram..! Och Glad Påsk på er alla! Min dag har varit myspys och kommer eskalera big time på mysfaktor-skalan! Nu är jag nyduschad och fräsch, så anytime cyklar jag och mamsen ner till Pålsjökrog för att ligga där och softa. Själv hade jag tänkt beställa in en Toast Skagen, hehe, inte diet kanske men såå gott. Vid tre-tiden blir det att möta upp Nina, fixa lite hemliga saker och sen gå (!) upp till stallet och rida. Efter det är det hem, fixa till sig och sen blir det stormiddag á la påsk här hemma! Hela släkten kommer, ink Nina, hon är ju syrran för fasen ;) Kvällens avslut blir ännu en Disneyfilm <3 Denna gången Lilla Sjöjungfrun. Men, man vet aldrig, kanske klunkar vi i oss några glas vin för mycket och inser att idén om party musik + uteservering + hamnpaviljongen + träffa folk är alldeles förträfflig... 

I alla fall, nu ska jag göra en smoothie för att sen skutta ner i stan! Puss puss puss :*

Bla bla, rubrik.

Dagen har varit lugn och härlig. Började med att jag hämtade söta Olivia på knutan och åkte till stallet. Lille olle har inte ridit på över 2 månader, så jag sa att hon jättegärna fick rida Pelle plutt! Det var väl lite tjaffsigt i början från Pelles sida, men sen gick det bra ;) Hon hoppade t.o.m. med honom! Sen åkte vi hem to my place och kollade på Moulin Rouge (som Olivia för övrigt inte hade sett innan, WTF?! Vem har inte sett underbara Moulin Rouge?) haha, och jag började smålipa, trots att jag sett filmen si så där en 10 ggr.. Till det käkade vi onyttig pizza, men den var från La Pizza så lite nyttig är den.. Äsch, man kan inte banta 100%, eller jag fixar inte det. Men! Jag har inte ätit godis/chips/onyttigt/läsk på 2 veckor nu, förutom några cider! Bra va? :)

Annars har dagen bara gått åt till att chilla. Jag mådde faktiskt lite dåligt vid tre-tiden, så jag gick och lade mig, och sov ända till kl. 6.. Jag vet, synd med det fina vädret och så, men jag tror jag behövde det. Var hemma sent igår och gick upp tidigt, plus att jag tränat varje dag på ett eller annat sätt i 2 veckor.. Aja, mår bra nu i alla fall. 

Gårdagen var trevlig! Fick träffa Sofia (roozen) som jag inte träffat på hundra år känns det som! Vi grillade med några och hade trevligt med lite skvaller och så.. Men, ja, vad ska man säga. Jag var bara där för Sofias skull, så sätter vi punkt där (som nina skrev, låter så bra ;p) Efter grillningen åkte jag med till sis, Nina, och kollade på Prinsen av Egypten. Haha, det gick inte ens att räkna alla dramatic looks! Haha, aw, den var i alla fall jättebra. Stannade ett ganska bra tag och gick hem vid 12, men somnade inte i sängen förens 2. 

..Jag tänkte egentligen inte skriva om detta i min blogg men känner att det kan vara bra att skriva av sig lite. Jag vet inte, men jag har haft en känsla i magen de senaste månaderna, som en obehaglig klump. Det slår mig bara ibland, men när det gör det blir jag så jävla depp. Som nu, jag känner mig jätteledsen. Det känns precis som att något saknas, men jag kan verkligen inte sätta fingret på det. Jag vet att jag har det mer än bra - jag har en underbar familj, sjukt nice vänner, bra betyg, ett fritidsintresse, bra ekonomi, massvis med (onödig) materia, och kärlek när jag behöver den från motsatta könet.. Okej, det lät fel, men säg så här: jag vill inte ha något seriöst. Jag borde egentligen vara sjukt jävla lycklig! Och det är jag, men ibland känns det bara så.. tomt. Äsch, jag vet inte.. Man kan nog se på det på olika sätt antar jag. Jag blir nog lite påverkad av all deppmusik jag spelar också.. 

Nej, nu ska jag slösurfa lite, kika på Asos och så småningom sova. Puss och godnatt sweeties! 

Grillkväll & Disney

Hej hopp! Dagen har varit chill som fasen, mysigt! I morse var jag i stallet med mams, sen hem och ta det lugnt.. Vid lunch var jag nere och gymmade, och sen en runda på stan med Stella och Apis. Så, när jag kom hem vid tre-tiden till nu så har jag bara tagit det lugnt. Men! Nu ska jag springa och fixa till mig, sen ska jag till Sofias amigo och ha grillkväll! Mys på hög nivå! :D Ska väl förmodligen träffa nina sen också och kolla på disneyfilm ;).. Jaja, detta inlägget blev skittradigt, sorry, men måste sticka nu! Puss :*

Ärtsoppa, mums!

Lagade kvällsmat till mig idag, än en gång från linneas skafferi. Receptet hittar ni här! En jättegod ärtsoppa på gröna ärter och timjan! Det var mums-filibabba.

Jag hade i lite tabasco också, för extra sting ;)

Linneas skafferi har faktiskt jättemånga, trevliga och lätta recept! Det är riktigt kul att laga mat när man "lyckas".. Jag vet när jag skulle göra lasagne, ni vet den såsen? My god, det gick inte alls.. Jaja. Detta blev i vilket fall skitgott! Nu - promenad med Linda!

Underbara vår

Snacka om att våren kommer starkt! krokusar, vitsippor och blåa fina blommor (?) överallt, härligt härligt. Dagen har spenderats med fina nina :) Först gick vi till stallet (25 min) red ut på en mysig skogstur, sen tog nina pelle en runda i paddocken. Båda var såå duktiga, så stolt över dig! I alla fall, sen gick vi hem igen, bra va?! Haha, hem och duscha, fräscha och läckra pallrade vi oss ner i stan till espresso house i Norra hamnen och mös 100 %! Gud vad nice det var. Sen gick vi hem, inom videobutiken och hyrde tre (!) disneyfilmer <3 Vi hann kolla på en - svärdet i stenen. HAH! Underbar! Med ekorrarna och allt.. Så, nu sitter jag här och känner mig duktig som rört på mig så pass mycket! Träningen går faktiskt skitbra, har inte ätit godis/läsk/chips/whatever på över 1 vecka nu! :D 

Ikväll blir det förmodligen fika med några amigos, har lite att skvallra om ;) Men vi får se, har varit igång hela dagen så jag känner mig lite lugn.. Eller, inte lugn, med jag har den här jag-vill-vila-känslan :p Jaja, nu ska jag kolla lite på GG och snart göra mat! Puss hej leverpastej :*



Bildregn och filmtajm

Lördagskvällen var urnice med tjejgänget! De enda som saknades var Grysan, Marie och Sara ;) Erkänn, vi har blivit ett jävla gäng nu! Gött att ha tjejerna när det är skojsigheter på G eller när det drar ihop sig.. Kvällen började hos Lisen, sen vid 12 drog vi ner till Helsing, runt 1 gick jag, camilla, Lisen och nina till Hampan och sen var det hemgång, eller för min del i alla fall :) Här följer i alla fall lite bilder: 


Sweetheart <3


Love love love!


Jag & snyggingen själv - lisen ;)


Sötingar!


Honey! <3


Alkohol? Nej nej.. ;)


Haha, va fan? ;p


<3


Hahahah! Lisens asgarv.. haha <3


Honey bunny booo! <3


Så jävla fab!

Hoppsan vad många bilder det blev! Men det är skoj.. Nu ska jag kila iväg till söta Lina och kolla film med henne och Clara! Man måste njuta av lovet (H) Men nej, nu måste jag gå. Puss puss på er!


Vilken underbar dag!

Herre min jesus - 16 grader! Det är bara 4 grader ifrån 20 grader, och HÖR bara hur mycket 20 grader för sketna Sverige det är?! Jag är överlycklig. Hoppas vi får en pangeli-pang sommar! Beach 09, here we come... Jag har nog redan tjatat ut det begreppet. Alltså, pallar man? Jag frågar mig samma sak varje år "NU jävlar ska jag vara fit, men pallar jag?". Jaja, än så länge går det bra! Jag har inte ätit godis på tre dagar, om fyra dagar är det rekord. Och idag har jag tränat på gym, går på aktiverum numera. Det är nice och så men ingen annan går ju där, haha, så ska snart byta till friskis igen...

Min och Ninas diskussion idag då.. "Jag rör mig mest!". Haha, vi får väl se om hon kan mäta promenaderna till stallet med gymträning.. ;) Aw. Fast hon är inte i lika stort behov av att bli beach 09, hon har redan kroppen lixom. Attans. Nu på kvällskvisten har jag varit duktig och pluggat i så sådär två timmar, lagat mat och städat mitt rum. Vad har hänt med mig? Har jag blivit gammal? :p Jag är dessutom är jävla jävel på att köra nu! Om ni ser en sjukt bra förare med en svart merca på Berga är det jag!

En tanke, eller ett komplex som jag alltid har haft är min profil. Alltså jag är ganska chill med hur jag ser ut men profilen är weird som fan. Lixom, helt intryckt, haha... Nä, nu ska jag byta om och lite sånt, sen krypa ner i bingen och chilla med gossip girl och nötter. Tjingen sötnosar!


Denna växande dubbelhaka ska VÄCK! Profilen kan jag inte göra något åt..


RSS 2.0