Skola, massage, MJ, avokado & Top Model

Kavaj Hunky Dory, tröja Hunky Dory, shorts H&M, bälte Saddler,
Ballerinas H&M, väska Marc by Marc Jacobs

Tjingen! Nyss hemkommen från en helchill skoldag, bara två lektioner. Stannade dock i skolan typ tre timmar efter och hade massagetåg, crytime för MJ och tjejsnack etc etc. Nice! Men, vissa saknas dock sjukt mycket! Ha det bra i USA lixom.. :( Nåväl, nu har jag skurit upp en avokado, kluttat i lite skagenröra och ska sätta mig framför TVn och kolla Top Model. Imorrn smäller det, operation jaadå. Jaja, skönt när det är över iaf.. Puss på er :*

Vi plockar svamp

Idag har jag, Oscar och mams varit och trampat runder i skånska skogar! Vi har varit och snurrat i Klippan, Ljungbyhed, Krika, Stenestad, Sönnarslöv osv osv, men utan lycka! Haha.. Jo, vi hittade en stor Karl-Johansvamp, men ändå.. Vi hade grymt mysigt! Efter halva rundan åkte vi till Klippan centrum (haha) och handlade fika, sen styrde vi bilen till skogen igen och hittade en mysig glänta som vi satte oss på och fikade. Mys!

 
Min knasiga bror mitt i någon skog i Skåne

Sånna här fanns överallt!

Jag och mams <3

Nu ska jag träna dressyr för Cissi, ska alldeles strax åka och hämta sjukisen Nina, krya på dig sis! Ikväll är det Sagan om ringen kl 21 som gäller! Favvo. 
Puss på er :*

Let's have some fun, this beat is sick!


Karolina <3


Cookies på glasshuset, mumsish!

Hey you! Idag har typ inte hänt ett skit.. haha, nej men har bara varit i skolan, sen lite i stan och övningskört till Påarp. Men vad jag inte har berättat är att världens godaste glass finns på glasshuset i Norra Hamnen! Den heter cookies och smakar så sjukt jäkla gott! Jag och Lina käkade där häromdagen, gudomligt.. 

Chillkväll ikväll, Johanna kommer hit och tare' lugnt, snart är det dags för en av mina favvorätter: strimlad, stekt lövbiff i brunsås med färskpasta. Och favvoförrätten dessutom, toast skagen.. mmh! Nåja, nu ska jag ut med Nisse, en doggy som vi passar i helgen. En skitkaxig liten tax faktiskt, hah!

Hejråå, puss :*


Thursday


Linne Hunky Dory, tröja Hunky Dory, shorts H&M, väska Depeche, stövlar Circus, 
bälte Circus och lite tingel-tangel

Hoppsan hejsan vad tiden går fort på förmiddagen! Börjar om 15 min, snart 10. Måste springa! Puss! Btw, här är naglarna som Lisen gjorde igår, fina va? Med rosa glitter :) Syns inte här men iaf, tjjingen!


Hej hopp gummisnopp



Tröja Hunky Dory, tunika Antik Batik, shorts H&M, väska Depeche, skärp Saddler,
klocka Triwa, Converse & random shades. 

Alltså, jag vet inte varför, men jag har någon märklig 'fingerpoose'.. Ser ni mitt pekfinger? Det är helt slappt jämfört med övriga handen haha! Jaja, skitsamma, började skolan skitbra idag (nat). Vaknade åtta, lektionen började åtta, så ja.. Försov mig med andra ord. Hade iaf filosofi kl 10-11 men sen inget mer. Soft. Hemma nu efter lite fika, ska snart till Lisen och fixa naglarna.. Sen pelle, sen hem och Plugga men stort P! Körteori my aaass! 

Nåväl, lite musik och pussar på det, ciao! :*


Dagens

Shorts Hunky Dory, t-shirt Filippa K, skärp Burberry, jacka Isch, väska Marc by Marc Jacobs, 
stövlar Burberry, klocka Triwa, Raybans, armband från Marc Jacobs och Thomas Sabo.


Close-up


Lite mer av tattoon, som faktiskt går ganska långt ner

Lite dagens är bra för magen.. Andra dagen i skolan och det känns riktigt bra! Jag har fått världens bästa schema, går knappt halvdagar, typ 2-3 timmar om dagen.. Skönt! Nu är jag i alla fall hemma och ska sleva i mig en stoor skål med Start Hasselnöt med mjölk (sånna crunchys ni vet, sjukt onyttigt och sjukt gott!) Och sen dra ner i stan igen med sis. Måste lämna in lite skor för omklackning osv osv. Sen är det träning ikväll för Sofie och slutligen filmkväll med Nina. Vi ska se män som hatar kvinnor och äta massa gott, typ pizza och godis, woho! 

Puss på dig! :*

Och så lite eftermiddagsmusik.. Bang Bang med The Knux!

Lördag = Kräftskiva, Hampan & Swea!

Lisen och hennes Fredrik, som bjöd på hela kalaset!


Fina Nina och Micke (som var hilarious!)


Pia, Martin och moi!


Nästan hela gänget på hampan med äppelshot, mums


Tjejligan på Swea


Put on your dancing shoes!

Lite bilder från i lördags! Först var vi hemma hos Fredrik som bjöd oss och 20 andra på världens godaste kräftskiva med kräftor (såklart), hemmabakat bröd, snaps, massa olika pajer, kakor och massa annat gott! Tack fredde. :) Sen var det utgång som gällde! Hampan först, sen dansade vi loss på Swea. Jag hade sjukt kul, tack tjejer!

Nåväl, ny vecka och nya tag. Det känns jävligt bra att vara tillbaka i skolan! Sista året, helt sjukt.. redan liksom?! Men jo, det kommer bli grymt! Jag har ett sjukt soft schema, slutar senast 13.20 ;) Börjar dock åtta någon dag, men det kan man leva med.. Annars börjar jag vid 9, 10 tiden.. som sagt, soft! Så nu är det 100% i skolan som gäller. Satsar på full pott i år igen.. ;p

Nej, läggdags! Ikväll somnar jag gärna till denna låten.. Puss på er!

Måndag, skola, back to basics

Hey vänner! Idag är det måndag, vilket innebär skola. Pjuh, ja, vad ska man säga? Sjukt tradigt att sommarlovet (som vanligt) gick alldeles för fort.. Men! Å andra sidan ska jag träffa alla mina underbara amigos igen! Det ska bli kul som fasen! På tal om kompisar, jag är så glad för alla dem jag har. Inte bara dem från skolan, utan alla från stallet också. Typ två megagäng :D Och speciellt Nina, min sis, du är the best!

I alla fall, nu sitter jag här iklädd endast handduk och trosor (grr) och ska börja dressa. I eftermiddag ska jag till el hospital på en koll/möte/undersökning.. Ja, något sånt. Helgen som gått har varit helt fab! Okej, jag var tvungen att passa lillbro på fredagen, men lördagen var fin! På dagen var jag i en av mina favvostäder, Köpenhamn, med la familia, mårten och sirikit. Lite shopping blev det också, ett litet besök på Marc Jacobs.. Visar sen! ;) Sen utgång på det i hbg med de bästa! Bilder kommer på ansiktsboken, stay tuned! 

Nu måste jag skynda mig lite, eller, egentligen inte. Börjar 12.. Men alltid bra att vara i tid :) (för det är jag aldrig annars..) Masse knus! 

På repeat.. 

Viernes

Hey! Nu är det dags för stan med Nina och systemet. Måste handla till kräftskivan imorgon, kommer bli mycket nice! Sen ska pållen tas hand om och ikväll är det lillebrorpassning som gäller.. suck. Men så är't. Nu ska jag ringa till sis, puss hej!

Mad World med Adam Lambert, sjukt bra. Bättre än orginalet!

A little preview..



I gotta feeling

God förmiddag! Idag är jag lite på flirret (nervös).. Jag ska nämligen göra min andra tattoo idag! Ugh, det kommer göra ont. Revbenen är inte ok! Iaf, jag var så snäll och ringde och väckte eddan (sorry bb) och övertalade henne att joina. Det lär bli en fika efter också, chill. Något annat nice är att min övningskörning går great! Har börjat på körskola nu och kört kanske 3-4 lektioner hittils, och det har gått super. + att jag är ganska med på teoribiten också, så man inte sitter med den skiten sen.. 

Snart skola.. Den 24:e nu på måndag drar det igång. Tur för mig tog jag en jävla massa kurser i 1:an, typ 1100 poäng, och 900 poäng nu i 2:an, så jag kommer ha en ganska chill tredje år. Skönt! Dock tror jag att man måste läsa ett minimum för att få studiebidrag? Äsch, det får jag kolla upp senare..

Den 1 sep är det föresten dags för min operation! Usch jag vill INTE. Har aldrig blivit sövd och allt dedära, visserligen är det allmänt känt att det är sjukt härligt att sövas.. Men känslan när man vaknar upp är nog inte lika skön..! Jaja, det kommer gå bra och allt sånt men ändå, usch nej jag vill inte.. Jaha ja, en go update härifrån dådå! Idag är det också träning för Sofie, markarbete, och till helgen är det Köpenhamn, kräftskiva och tävling som gäller! Woho! Puss puss hjärtan!


Feel the beat

Damn you's a sexy bitch! ;)



RSS 2.0