Fika fika fika!

Japp, hela förmiddagen = fika. Först drog jag, Nina och Lisen upp till stallet, fixade med pållarna och sen var det raka vägen ner till norra hamnen. Mysig frulle jaadå. Sen blev det en runda på stan, köpte en skitfin klänning på Gina som var kornblå med mönster och med en bar axel. Hur fin som helst med ett bälte i midjan! Sen blev det lite färgglada undisar också. Efter det så blev det en nice fika i solen på Fahlmans. Mums. Nu är jag hemma och med ridkläder på. Ska snart upp till stallet och piska på hästfan.... Nej, skoja, men jag är fortfarande arg på honom sen tävlingen.. Men vi kommer igen imorgon, då är det tävling i Skromberga! :D 


Den ska bäras upp med silverbling och svarta klackar!

Nu ska jag som sagt till stallet, sen hem direkt och duscha + skrubba hela kroppen. Sen ska jag hem till Lisen och spraytanna, hehe. Och ikväll är det utgång på G :D Och på lördag är det en fet 18-årsfest sen utgång. Oh yes, helgen kommer bli niiice. haha, SÄLLAN mina inlägg blir helt knas... jaja, jag har hört att ni gillar det ;P höhö.. 

Nej men, Puss och hej leverpastej. 

Visst fan! Eddan var så GRYMT snygg igår, my god, om jag hade varit kille hade jag tagit henne med en gång ;) En riktig keeper, jadå! Och mini sötnos var supermysig och fika med + kolla på alla balisar. Puss på det :*

Tjapp

Denna dagen kan fara åt en ful skogsglänta i norrland, pff. ALLT har typ gått fel idag + igår.. hm, nästan i alla fall. Jag orkar egentligen inte blogga, men äsch, jag gör det ändå. Jaha ja, dressyrtävlingen i helgen ska vi inte ens prata om. Jag kom SIST! Hästfan brallade och tyckte det var skitkul att visa upp sig.. studsboll japp! Nåja, jag ska tävla nu till helgen igen så, kanske det går bättre. 

Veckan är ung, har mest promenerat och ätit godis hittills, mums. Dieten går som den ska, har gått ner 5 kg nu! :D Det var målet, så nu är det ok att kränga lite igen, hehe. Alltså, jag är så dålig på att banta.. men men, det fungerar ju? Okej, nej men gud vad tråkigt och gnälligt inlägg det blev nu. Det är nog bäst att jag går och lägger mig kanske..

Puss & hejråå :*


ska man se ut såhär imorgon om det är fint väder? ja tack!

Det är synd om mig!

Ja, faktiskt så är det syndom mig! Strålande väder ute, och jag ligger hemma med maginflensa/feber/hosta/förkyldning. Blö. Iofs har jag inte behövt tömma magen sen i förrgår, men ändå! Alla har så mysigt i solen och har massa roliga ärenden att göra, medans jag måste ligga hemma. Buhuu. Dessutom börjar jag bli stel som en kärring för att jag inte har rört mig på tre dagar! Det gör till och med ont att vända sig i sängen! BUHUU. 

Okej, nu ska jag sluta. Lite positivt är att jag ska tävla i helgen (om jag kan...)! Mycket skoj, mycket skoj. Något att se fram emot är filmen som jag och nina ska se.. dudududd - A neverending story! :D Längtar jaapp. Typ 12-13 år sedan jag såg den sist. En annan sak att längta efter är min risifrutti som står i kylskåpet som ska ätas nu, mums. 

Nu ska jag dega. KUL. puss!

Dancing shoes

Köpte nya pjux igår, riktiga dansa-dansa shoes! Skyhöga och döläckra ;)

Fasen, alltså. Våra utgångar misslyckas i stort sett aldrig. Jag hade megakul igår, tack alla! Och söta, underbara helt fantastiska Camilla hade inte kunnat vara en bättre värd. Hon bjöd på tre-rätters, tonvis med snacks, bubbel, party-music, skratt och skvaller. Så jäkla härligt! Efter middagen och några glas drog vi ner i stan och sprang runder och hade oss. Som sagt, sjukt kul. Träffade också massa folk nere i stan, alltid kul :D Bildregn kommer sen!

Nu har jag nästan precis proppat i mig en stoor, god frulle med avokado och sånt gott. Jag var på borgen innan och införskaffade en solo-tidning och smoothie-stuff, så nu ska jag dra ut en filtis på vår gräsmatta, läsa roligheter och bara vara i solen. 

OCH VET NI? Jag hittade en paljettväst, på H&M! :D SOM jag letat. Jag har sagt det innan och jag säger det igen - paljetter är så jävla läckert! Alltså, jag är verkligen helt såld på paljettisar. Andra punkten på listan är en transparent topp/fodral, också sjukt nice.. 




Delicious!


OCH VEMS FÖDELSEDAG ÄR DET IDAG? JO DET ÄR NINAS FÖDELSEDAG, 
HURRA HURRA HURRA! :D Älskar dig hjärtat, du är så jäkla underbar! <3

Japp, helgen var delicious. På fredagen firade jag söta Olivia på ett kalas i äkta barn- och lekananda med fiskedam, (cosmo)bål, jordgubbar med choklad och glass, hoppa säck, team-building, irländsk julafton, presentöppning och massor med skratt! Mycket nice, med andra ord. Alla bilder finns på fejjan, men jag bjuder på en med födelsedagsbarnet själv och den galet goda efterrätten:

MUMMA!

Hjärtat gjorde kvällen.. haha!


Okej, en sista bild, hela gänget! Team pink & team blue :D

Efter detta pardey åkte jag in till stan för att möta upp Nina och Linda :D. Sen kom Mini, Eddan och Josse också, trevligt trevligt! Resten är hemlis, hihi. Hade i alla fall sjukt trevligt! När sen lördagen kom var det chill med stora bokstäver. Mams hade tjejmiddag och jag var med på en hörna, sen drog jag till Johanna och kollade film, Twilight. Det var mums på det alltså, men jag måste säga, Chuck Bass är sessigare. Och idag, tja.. fint väder och jag har bara varit ute i trädgården ^^ har pluggat heeela dagen. Hade en gäng tjejer här kl 9 imorse, sen stack de vid 12. Nästa gäng kl 4, stack vid sex.. palla. Men vi har fått mycket gjort, så något bra i det  hela!


Visst är min UF-mate snygg? ;) 


haha, nej, hon är sjukt snygg egentligen (hehe), och clara t.h. för den delen också!

Okej, nog med bilder och flum. Nu hade jag tänkt ringa till lite babes och snacka skit, sen begrava mig i plugg (2 redovisningar imorrn) och somna till det. Kul va? Hehe, not. Pusskalas!


Btw, jag älskar min mamma <3 Hon + min familj är alltid bäst, oavsett vad.

Baby, we can do it, we can do it all night!

Exakt NU ska jag egentligen möta Nina, oups.. Det blir i alla fall en promenad och sen lite godis kanske, vem vet? Jag måste snacka av mig med någon, har fått massa utbrott nu på senaste, inte bra. Jag vet inte vad de beror på.. :p Jag bara dampar. Men nej, nu måste jag bege mig! Pusskalas på er :*

Shake med ying yang twins

Som jag har gått och funderat på den låten! Oscar kom till mig för typ en knapp månad sen och ba "Emma, vad heter den låten som börjar med uhm dudu, dum dodo, uhm dudu, uhm dodo..?" Och jag har fan inte kunnat komma på det - förens nu! På fikan idag, med eddski och josse, bara kom det till mig. Eller ja, eddski sjöng på den och då föll poletten ner. Idag har jag varit ledig, men jobbade med UF fram till lunch, så jag stack in till stan och tog en liten fikis. Mysigt! Ikväll har vi haft stallmöte, höhö, hoppades på mer drama än vad det blev men jaja. När hela gården är klar ska i alla fall en fest anordnas, och gissa vem som bl a sitter i festkommitén? Jo jag! En mer nice grej var att innan stallmötet som var kl. sju var jag och Nina rövhungriga, men duktiga som vi är hade vi köpt med oss pastasallad från Aldas. MY GOD vad gott det var, när vi satt och kökade! MUMS. Hehe, tyckte det var värt att skriva. 

Nej, nu ska jag sova sött. Imorgon är det UF-plugg på Råå som gäller igen. Puss & kram!

Från i lördags med efterrätten, riskakor,  i högsta hugg.
Rediga finisar! (mini fini, nina fina, edwina fina) Klyftigt va? ;)


On request

Hej hopp! Förlåt för dålig uppdatering, men ni vet hur det är, ibland så är det så tråkigt att blogga. Hehe, men nu gör jag det i alla fall. Helgen som varit har varit sjukt jävla nice. Valborg firades med utgång och på lördagen bjöd jag tjejkompisar på middag + utgång. Fasen, jag är riktigt sliten nu, ska sova djuupt i natt. Annars då, nä, inget speciellt. Lite skola, lite häst och blabla. Haha, märks det att jag inte orkar blogga? ;) Okej, här är en "inne- och utelista" enligt mig då:

INNISH
• Sommar och allt som hör till, mums!
• Vänskap: Gammal som ny som rolig och tråkig. Love it! Utan vänner ingen Emma.
• Shorts: Love it! Barbent, oh yes.
• Mina senaste bakfyllor, som knappt existerat. Det är nice!
• Fräknar, mitt face är fullt!
• Min 18-årsdag! Fyller om 2 månader baby ;D
• Tatueringar: På killar, mums. Snart sitter en tagg på mig med, minsann! 

UTISH
• UF. Är så galet trött på UF just nu, ugh. Men kollegorna är lovely!
• Tajta magtröjor på tjockisar, det är så nasty. Finns överallt :( Men magtröjor är för övrigt fint!
• v. 20: Hemsk vecka i skolan, med tre prov och tre inlämningar. Suck.
• Hårväxt: Lönt att man rakar benen när skiten växer ut nästa dag? Pyttsan.
• Sommarjobbsletande är så inte kul. Särskilt inte i lågkonjan.
• Tatueringskön: Kul! Det är över 1 års väntetid...
• Harembrallor, haru bajsat på dig elle?

Pusselipuss! 

RSS 2.0