Tjingeling!

Uf-dag idag, så var hemma vid 13.00 typ. Har pluggat fram tills nu, blä. Men ska iaf ut på en joggingtur nu, inom stallet och ta in pollen, sen hem igen och fortsätta plugga. Ish pish! Imorrn åker jag btw till vallåsen och tränar upp mina skidben för Österrike! :D Fan vad peppad jag är på skidor, helt sjukt.

Tips, om ni någon gång ska ut på en joggingtur, sätt på "Just can't get enough" med Depeche Mode - Man blir taggad som fan! Puss :*



God morgon!



Såhär glad är jag denna morgon.. för att det är studiedag! Wiieh! Men ändå var jag uppe vid åtta, hästen kallade. Så, idag ska jag bara ta det lugnt, plugga och säkerligen springa en runda. Var ute knappt en timme igår och joggade faktiskt! Det var skönt som fan, men jag har världens träningsverk idag, haha. Nu - frulle. Puss!

Gårdagen

Vid sju kom mina amigos och förfesten drog igång hemma hos mig. Jag bjöd på snittar bl a, börjar bli tradition! Biliigt, gott och lättgjort. Vi sjöng, vi drack och vi flippade... Vissa mer än andra. Haha, sen drog vi ner till stan, in på helsing och sen vart det hemgång vid två-tiden. Sjukt lyckad kväll :D








Otroligt laddad, stark låt. Lyssna!


Ärenderunda

Yes, det är vad som är på G. The list:

1. Ta ut pengar
2. Systembolaget
3. Hämta boxar i Ättekulla
4. Köpa mattejp
5. Hämta produkter på posten
6. Lämna allt hos lina
7. Fixa monterveporna

Pjuh! Tur att man har snälla Rustem som driver! :):)

Jahapp. Roligare än så blev det inte.. Men på lördag! Då! Med singstar abba (bästa julklappen), snittar, vin, musica och trevligt folk kan inte natten bli bättre :D Puss! 


Här har zippisarna! <3

Choklad!


Plugg-godis är ett måste! Särskilt om man ska skriva ett nk-prov. Mitt måste är choklad. Mums!

Polo fosho.

Jag vill ha en polotröjis, actually. Antingen en svart, grå eller varför inte vinröd? Dessutom vill jag ha några basic, lite tunnare tunikor (nu när det snart är vår :>) och Antik Batik inspirerar:


Te & mackor!

Efter kvällsfikan igår mådde jag så äckligt dåligt. Tänk er en tjock, på-väg-att-komma-upp klump sitter i halsen och samtidigt känna sig yr och febrig. Inte bra. Så imorse kände jag mig inte så tarzan, men gick till skolan ändå. Gick dock hem efter två lektioner. Så tänkte jag när jag kom hem att jag skulle ta hand om mig själv lite. Så, jag rostade mackor, marmelad, ost, peach & mango te + filmen wimbeldon. Den var riktigt bra! Och det var sjukt gott med frulle :)


Ser ni mig i brödrosten? ;)

Btw, när jag var påväg hem gick jag in om cirkus för att tjingelinga på Gunilla, och vem var inte där? Jo, Asterix :) så han fick följa med mig hem för att vara sälle, aw. Nu ska jag how ever ta honom på en promenad, kanske gå inom borgen och köpa lite gott och sen krypa ner i min gosiga säng igen!


Är han inte världens sötaste hund så säg?


Puss!

vin-vin situation!

Hellu! Var på vin/tjej-kväll med roozen och erika igår. Det var tungt som fan ;) Jag hade med mig en ny box (tania!) när jag kom dit, men när jag gick var den tom. Vaar e boxen..? Och vi käkade gott och nyttigt snacks för en gång skull: gurk-sticks med dipp! Här kommer i alla fall lite bilder: 


roozen, hennes boo azad och moi


jag, roos och erika!


puss!


söt! :)


<3

hejhej
<3


Rustem :)


haha, jag & erika! :)

Nötter med nöten (nina)

Var i stallet imorse med nina och linda <3 Sen efter åkte jag och ninis hem till mig och skvallrade och drack coffie. Nu har jag lyckats övertala nina att köra mig till maxi (var inte så svårt dock..) för att köpa nötter :D Cya!


Pippisara gucci och mr. Blue! Snart kan de busvissla, vi tränar stenhårt!

Myskväll!

Efter skolan idag mötte jag upp mamsen i stan, och vi gick och fikade på k &c:o :) sen inom cirkus, för att hälsa på gunilla och asterix. En liten pressy joinade med mig hem, tack mams <3 Sen åkte vi till stallet, jag red & sånt. Sen köpte vi sushi, ostbricka, avokado med skagen, naturgodis och vin och har haft/har världens myskväll! :D

Klockan, som fick följa med hem, kommer från Triwa by
Tritoni och heter Silver Ray.

Pappa kom hem från köpenhamn för några timmar sen och även han hade med sig en liten pressy :D

ett paket med...


En bikini! Yeay!

Puss på nosen :*

Torsdag

Kofta, klänning/tunika, leggins är från Hunky Dory, skorna vet jag inte, jackan
är från Munderingskomagniet, halsduken från french connection.

Var i skolan till 19.30 idag, urk. Vi har 20 minuters redovisning imorrn på hela 1800-talet i hi/sv. Urrrk. För övrigt smakade jag pressbyråns latte idag, helt ok! Kön på wayne's var lite.. Nu pallar jag ikke skrive myge mea. (försök till danske) Puss på nosen! 

Waldmannen

- Men clara, alla här inne tycker du är konstig!
- Nä! Inte jag.. :)

Torsdag

Lite bilder från nyår (bättre sent än aldrig):



Första dagen efter lovet, jippie.. Anyway. Det blev en del skvaller i skolan om nykomlingar, hehe, och drama. Alltid drama. Man kan inte leva utan skvaller, eller hur? Efter skolan drog jag till stallet och fick chansen att övningsköra. Har gjort det nu i nästan en hel vecka (varje dag) och det är fortfarande galet kul! Idag skulle jag "ta" en 90° kurva, hahaha, det tog typ 5 min.. But i'm going strong!

Jag vet att jag skrev för väldigt längesen i bloggen (typ tre inlägg sen...) att jag skulle avslöja något! Det jag snackade om var mina små otroligt dumma teorier. Ibland förvånas jag över hur korkat jag kan tänka.. T ex en teori lyder: Ni vet cyklar (duh), och om det är äldre som cyklar har de ofta en "pinne", typ orange, av plast som sitter på den vänstra sidan av cykeln. Jag undrade alltid innan varför det inte sitter en på andra (högra) sidan också... Ni fattar dumheten i den frågeställningen va? Annars, ta en funderare. 

Dessa teorier kommer i vilket fall dyka upp lite då och då, bra va? För att byta ämne, v. 8 åker jag + familjen + linas familj till Zell am See (Österrike)! :D Och jag kanske ska till kaprun v. 44 med Zowie! :D:D Sjukt längesen jag åkte skidor nu.. Sugen! Jag shoppade en ny skidoutfit häromveckan dessutom, så man både är snygg & gla!

Nä, om ni har orkat läsa hit ska jag inte plåga er mer ;) pussen!

RSS 2.0