Stallkompisar

Hahaha, satt vid datorn och teven är på en random kanal, helt plötsligt börjar stallkompisar! Hahaha, det var mitt absoluta favorit program när jag var yngre (det börjde visas -03...), jag kanske inte var jätteung men ändå. Haha, gud vad kul :D Anyway, sitter och slösurfar bara. Ska snart upp till stallet och träna markarbete, trevligt. Skulle ju berätta om Köpenhamntrippen, men Nina beskrev den skitbra! Älskar Köpenhamn och allt som finns där! Helsingorg är en grym stad men den är lite för liten kan jag tycka ibland. Fast, ändå sjukt mysig. Det blev i alla fall ett skärp från Burberry på trippen, visar sen om jag pallish.

Mina amigos har börjat slipa på beach 09 redan, usch, what to do? Inget mer godis, läsk, chips eller fatty fatty för min del + ska ta tag i träningen på allvar. Och då menar jag på allvar! Haha, alla andra gånger har jag varit jätteduktig och tränat som ett svin - i max två veckor. Sen tröttnar jag... Jaja, vi får se hur det går :D Så, nu är det promenix upp till stallet som gäller! Om man går i rask takt tar det väl drygt 20 min. Nice! Pussy pussy! ;)





Bildregn från mässan!


Floppe in the jungle..


Lollo och Vakna! UF, de säljer koffeintvålar ;)


Mässan hölls i nybyggda Malmö Arena! Sjukt stort!


Vinnarna! Moi UF, bästa företag! :D 


Två av tre vinnare, Moi UF! Gör egna silversmycken med budskap


Zipp UF!


Uppe på scenen! YEAY!


Jadå! :D


Chrissy boy, the man him self!


Alla vinnare fick trerätters på Helsing efteråt! Sjukt nice :D

Yes, mässan kommer helt klart minnas! Fan vad skojsigt det var!

Och gårdagen var sjukt skoj och riktigt spontan! Det blev mysig uteridtur, Köpenhamn, Café Victor, champagne, Burberry, förfest, Helsing, perfekt fylla, efterfest och sänggång! Haha, en väldans kort summering men mer detaljer kommer sen ;) Pallar inte nu, haha, dessutom väntar jag på att Nina ska lägga upp alla härliga bilder :D Jag har oavsett haft en helt fucking underbar helg med mina amigos. Love love love! 

Kesoplättar

Börjar 12 idag, så jag bestämde mig för att göra Kesoplättar :) Hittade receptet på Linneas skafferi, och det blev skitgott! Jag hade i vaniljsocker och kanel som smaksättning och åt det med grädde och vilda hallon! Mumma. 



Igår var det regionala mässan i Malmö! FY FASEN vad skoj det var! :D Vi var där med vårt UF-företag, Zipp UF, och ställde ut med egendesignad monter och allt sånt. Invigningen var grym (kommer film sen) och själva mässan var skitkul. Sen var det dags för avslutningen, pirrigt eller vad! Och vet ni? VI VANN 2:a BÄSTA LOGOTYP! Fatta peppen, bland 323 logotyoper och företag hade vi den nästBÄSTA + att vi vann 1000 vinstmonetas! Jag är så galet glad för min och zippisarnas skull! Fan vad vi är braa! :D

Nej, som sagt, jag börjar 12 så måste kila. Massa bilder och videos kommer sen när Ninas kamera har vaknat. Den deckade under mässan... Haha, nu när min är borta :'( så får jag låna Ninas <3 Men nej, puss på er sötisar!

Lördagens outfit


Linne - H&M
Kavaj - Hunky Dory
Jeans - Gina Tricot
Heels - Höga, ljuslila, typ din sko?

Lite halvkass bild men wft. Hemma hos cissi som fyllde 18! Clara & jag om ni undrar.. 
Nu  - Dr. House på fyran och saft. 

Mellow Mento

Igår var jag, Linda, Lisen och Nina x2 nere på "inredningsparty" på Mento i stan. Mycket trevligt! Som ett sexparty, fast med inredningsprylar ;) Kändes lite vuxet för min del men sällskapet var grymt så.. Det bjöds på vin & mat och trevligt mingel, trevligt med lite vardagslyx! Var hemma vid halv 10 och sussade gott. 

Vi hade en intressant diskussion, eller jag fann den intressant. Ponera att du träffar en kille, mycket trevlig, charmig & yadda yadda. Inget sex första, andra men tredje dejten. Och sen, efter det, beter sig killen som en riktigt jävla svin. Och alla hans anhängare också.. Förstör och har sig. Vad ska man då göra i detta läge? Ska man spela samma fula spel - dra hem en kille framför ögonen och k... skiten ur honom? Eller ska man sätta ner foten hårt som tusan och skälla ut killen så han trillar baklänges, så han inte ens vågar titta på en. Eller ska man dra hem svinet, k... skiten ur honom i stället och sen RÅdissa, lixom "Det var inte ens värt det, Bye looser!"... Hämnden är så jävla go, men också att få killen att känna sig som luft..? Vad hade man helst inte velat råka ut för själv..? I vilket fall står jag på min amigas sida ;) Go girl! 

Haha, nu blev man lite djup. Nu - SATC & blåbärssoppa!

In your face!

Vi dricker hemmagjord milkshake och äter bullar när vi jobbar med UF, nananan, det gör inte du! Do it all night... and we gonna do it al night, nananna!



Go natt i hatt!

Plugg/chill fredagskväll = Skönt! Okej, det kanske inte är skönt att plugga men att ta det lugnt. Vara för sig själv, inte ens chilla med en kompis. Redigt nice. Har skrivit på en akademisk uppsats om Israel-palestina-konflikten hela dagen. Blev klar för någon timme sen, skönt det med. 

Planerna för resten av helgen lyder; middag hos Cissi bus som fyller 18 imorrn, sen ferre, sen ut och möta upp Nina fina och Lisen :D På söndag ska det tränas dressyr för Cissi och kollas på Moulin Rouge med Nina <3 Hon vet nog inte om det än, för det bestämde jag nu, haha! Egentligen skulle vi gå på bio, men pallar inte. Hoppas vädret håller i sig, helt jävla underbart har det varit! Dock har jag överskattat värmen och klätt mig lite för smått de senaste dagarna.. Men wtf, man får välkomna våren med öppna armar! (Okej, var inte det en pensiomening så säg?) Haha.. 

Nu hade jag inte tänkt sova, för jag är inte trött någonstans. Det borde jag i och för sig vara.. Gick upp vanlig tid, har ridit idag och sitter uppe sent. Hm. Innan idag i stallet red jag Cashmir! Han var såå fin! Det är Lisens lilla plutt, en skitsnygg och döläcker b-ponny med världens pundus! Skitcool pålle verkligen :D 

Här är den lilla krabaten - en riktig diamant!

Nä nu så, nu väntar film och lite gottis, och sen kanske jag slocknar vid tre-tiden.. Who knows? ;) Puss på er alla sötnosar! Btw, köpte rippade jeans häromdagen! Dem från Gina.. Tycker dem är skitcoola, skit samma om alla har dem som Nina sa.. Jag gillart :) PUSS!

Skriver som Nina - långt!

Ja, det känns som att detta kommer bli långt.. Troligtvis inte eftersom jag är aptrött, men let's see. Min dag har inte varit något att hänga i julgranen. Solen har skinit som en bamsestor härlig vårboll och jag har legat hemma och snorat :( Men någon nämnde att det har blåst satan idag, så det är ju bra för alla ni friskisar! Ne, jag har faktiskt varit ute lite. Vid 18 var det träning för Sofie, markarbete. Det gick mestadels skitbra, hehe, men han var lite pigg och minst sagt flexibel...


Pelle pennan (Special Choice). En redig snygging va? ;)

Till något annat. På min önskelista finns det maaassvis med saker, vill jag lova! Men några grejer har jag verkligen fastnat för. Egentligen vet jag inte varför.. Det finns ju så mycket annat att lägga pengarna på? Och dessutom är det nästan bara  passé-stuff, haha, det är inte lätt. Om jag ska ta tre vill-ha grejer så är det: 1. En paljettväst, gärna liten. Cirkus har en megafin, fast den kostar nästan 3 000 pix.. 2. Rippade jeans. 3. En liten, enkel digitalkamera. Den jag har nu är fin och så, men skitjobbig. Den tar jätte stora bilder, så man måste förminska dem + att själva kameran är stor, men det är bara för att det är en systemis också. Jaha, annars har jag bara varit hemma, tränat då, hem igen. Och så fick jag en så spontan idé- innan idag när jag låg här och hostade/pluggade fick jag för mig att göra pannkakor! :D Gott som fasen, med ett tydligt krya-på-dig-budksap. Take a look!


Okej, visserligen målade jag munnen själv, men ändå... Det var gotteligott! :)

Nu under kvällen har jag kollat på halva filmen "The thin red line". Den handlar om andra världskriget och den verkar ganska bra.. Men det bästa är helt klart skådespelarna <3 Många av mina favoriter är med, b la John Cusack. Jag vet inte varför, men han är nog min absoluta favoritskådis! Andra jättebra som är med är Adrien Brody (han med stor näsa, med i The pianist), Nick Nolte (Hotel Rwanda), Sean Penn, James Caviezel (skitsnygg!) och massa massa fler. Snacka om a-lista!

Nä, nu är det nog dags att vända huvudet mot kudden min. Sova och bli pigg till i morgon. Och inlägget det blev inte så värst långt, bra är väl det. Jag är stolt om du lyckats läsa hit ens ;D Jag ska vara moderator imorrn btw, i svenskan! Det är en debatt om statligt bidrag till bindor och tamponger till kvinnor. Wish me luck! Puss och hej :*

Dr. Björnfeldt

Om en halvtimme ska jag bort till vårdcentralen här på Tågaborg (ja, vi har faktiskt en), och kolla mina mandlar och hals. Hoppas att det går bra, eller ja, hoppas att mandlarna behöver tas bort! Jag har alltid haft förstorade mandlar och polyper, så kanske det problemet försvinner! Nu ska jag borsta bissarna och get dressed, puss!

Jag svimmade!

Ja, det gjorde jag faktiskt. Igår, när jag hade duschat.. Bom, så låg jag på golvet. Det var ganska läskigt, har bara svimmat en gång innan. Men jag hade feber, och jag har det fortfarande. Typ 38,7 °C, förkyld, ont i halsen och HUVUDET framför allt. Usch, jag ska gå och operera bort mina mandlar bums! Jag tror att det är dem som spökar.. 

Helgen har varit nice, med tanke på omständigheterna. I fredags skulle jag egentligen bara vara hemma och vila, men jag gick hem till Sara istället där det fanns trevligt folk och vin. Trevligt, tack rara Sara! Hela lördagen var en mix av allting..! Först överraskade vi min kära mamsi som fyllde 47 på pålsjö krog, med hela goa släkten! God mat osv osv, sen åkte jag till Domsten för att kolla på mellon med några amigos. Trevligt trevligt :) Sen tog jag bussfan in till stan (219, kl halv 12, behöver jag säga något mer..?) Herre mig gud. Det enda man såg var idomin, extensions och rosa småklänningar från gina. Plus jeans instoppade i strumporna.. jesus maria. 

I alla fall, inne i stan mötte jag upp Linda, Nina och Marie <3 In på Helsing, dricka lite & snacka lite.. Sen kände jag att mitt huvud var tungt som sten, så jag tog en taxi hem med kära Nina och Linda. Ner i sängen pronto, nice. Vaknar upp idag med ännu mer head ache, hes röst osv osv. :( Jaja, får väl vila imorgon och stanna hemma från skolan.. Men men. Nu ska jag sova, god natt honey bunny boos! Här är föresten en bild på kvällens mat, avokado club sandwich med bacon och grillad kyckling, made by mams! 

Mmm, det var MUMS!


Knutte <3 Saga

Aw, knutte har skaffat sig en brud. Och inte vilken brud som helst, nänä, han satsar på sockersöta Saga såklart.. Okej, jag vet, jag är väl lite för gammal för gosedjur men bara kolla på honom? Är han inte det sötaste... Jag har haft honom sen jag var typ 11. Han har varit med i Thailand, Spanien och Malaysia bla, inte illa för ett gosedjur ;)

Ligger i Ninas säng och ska sova. Chillar till Halo med Beyoncé och bara stormtrivs. Skola imorrn, men börjar inte förens 11 :) Sov gott! 

Jag och knutte...

Knutte <3 Saga


Snart är det mello!

Vilka/vem tror ni vinner..? Jag hejar på Måns (såklart) och lite på Alcazar och EMD. Jag är fortfarande pissed över att Måns inte gick vidare med Cara Mia! Men men, ska Sverige kanske göra bra ifrån sig i år? Det hade varit något, de senaste åren har det väl gått sådär.. Hrm. Nu sitter jag i alla fall kvar i skolkläder och pluggar här hemma. Snart ska jag byta om, dra upp till stallet och rida en runda, sen hem igen och fortsätta plugga och käka och allt sånt, och slutligen kanske det blir en liten sväng till Nina vid 20-tiden. Hon bor ju 2 min bort nu, lovely! Puss på er :*

Lite bilder från dagen..
Olivia, Tove och jag har 0 liv.


..och kalufsen jag hade idag, med en söt rosett! Mitt hår börjar btw bli långt 
igen, dags att klippa kanske? 

Fire, baby!

Åh, nu kan jag icke bestämma mig. Som ni säkert vet har jag en D-ponny, Pelle, som jag har haft i snart 4 år. Jag fyller ju 18 om några månader så jag antar att det är dags att sälja honom ganska snart. Jag vill jätte gärna sälja honom, och låta en ny lite tuff tjej dra ut och tävla med honom och yadda yadda. Men samtidigt, nu har jag kommit så jävla långt i dressyren (ska starta LA om någon månad) och jag har också "tänt glöden" för hoppning igen. Har börjat träna för Sofie lite smått och det går verkligen skitbra. Så nu är Pelle utan att skryta verkligen en fin ponny med fin stam och fina meriter, ska man bara "kasta bort" det..? Ska man satsa på storhäst eller skidor? Och vad tycker mamma och nina, som också äger en del av Pelle om det hela? Åhh.. 


Från Varberg. Detta är en av mina LA-rundor där, kraschar nästan i näst sista
 hindret dock, men ändå.. Jag är/var jättenöjd! Det är så många känslor som 
kommer upp när jag ser klipp som dessa, när man tänker tillbaka. i Varberg 
nollade jag grundrundan i A-finalen på 16 språng (!) och gick vidare till om-
hoppningen som var LA+5 (vilket jag inte visst när jag hoppade dock). 
Jag slutade som 7:a på hela meetinget..  Helt galet, nu när man tänker efter då.

Annars då? Skolan rullar, den 26 mars ställer vi ut på regionala mässan i Malmö med Zipp UF. Det ska bli nice! Till helgen fyller älskade mamsi år, så då ska det firas. Sov hos Nina söndag till måndag häromdagen, det var sjukt mysigt. Love you! Och hennes katter, ni ska se dem..! De är några få av sitt slag vill jag lova. 

Nu hade jag tänkt krypa ner i min säng och kolla vidare på en film vid namn The Black Baloon. Den är ganska dryg faktiskt, typ, filmad som Juno ni vet? ..Fast med sämre handling och skådisar. Men what ever, den är ok. Ska dessutom skänka en tanke till Linda - jag tänker på dig hjärtat! Go strong. Puss och godnatt sötnosar!

Söndagseftermiddag

Skoja min dojja att jag är trött i min kropp..! Hela helgen har jag gått upp tidigt och lagt mig sent.. ugh. Så idag fick jag en rejäl sovmorgon, men ändå är jag helt slut. Kan bero på att jag tränade dressyr för Cissi tidigare idag också... Kvällen igår var trevlig! Vi var först hemma hos Nina, sen kom Camilla och sen kom Linda och sist men inte minst Martin & Sara. En härlig blandning :D Vi drack och lyssnade på chillmusik, sen i takt med alkoholkonsumtionen blev musiken högre och pumpigare, så vid halv 12 bestämde vi oss för att dra ner till stan! Helsing blev det som vanligt, men det var som vanligt allidelses för mycket folk där, palla det. Men tack gott folk för kvällen, bilder kommer sen! :D

Nu ska jag nog försöka sova någon timme, eller kanske kolla på en film.. Eller  kanske ta ett bad, jaja, får se. Ha det bra! :*

Slumdog millionaire = GRYM!

Fy fasen vad bra filmen är! Måste ses! Åh, ja, snacka om en mix av känslor när man tittar på den. Jag ska inte säga för mycket, men det är en massa paralleller i filmen där en händelse är sorglig as hell och en händelse är samtidigt så galet lycklig! :'D

Nu - bad. Sen till Nina och laga mat och mysa. Sen kommer lite people och det ska drickas goda cider, och sen kanske en sväng ner till stan. Ha en underbar kväll gott folk!


The face of society

Är det inte märkligt..? Jag bloggar inte så värst ofta, men när jag väl gör det skriver jag ett skitinlägg om att jag är försenad, haha, vad kul jag är lixom. Men! Nu blir det andra bullar. Börjar med att stolt visa upp mina nya brillz:


Ray Ban Aviator. Så, i sommar kommer jag se ut som en liten glad musse piggis!

...En present från mams och paps för att jag levererar bra i skolan! Det må låta skrytigt men alla betygen är förtjänade, jag har jobbat som ett svin i skolan de senaste veckorna. Men, jag antar (jag vet!) att jag måste börja tjäna egna monetas och bekosta mina inköp själv. Snart ska körkort betalas och det ska resas och flyttas hemifrån och allt dedära! Åh, vad jag vill bli stor NU! Fyller 18 om mindre än 4 mån (!!!) och sen kommer det bara rulla, hoppas jag.

Jag har starka känslor om att det kommer gå skitbra med allt i framtiden. Det hotellet vi har bott på i Österrike i typ 4-5 år har erbjudit mig en eventuell plats som servitris! Så, på somrarna är jag servitris på Steinerwirt och på vintrarna är jag skidskolelärare för kids i backen! Fatta peppen, känn peppen!

Nina och jag har haft en jättemysig dag <3 Vi var först hemma hos mig och åt världens godaste frulle, drack juice och kaffe (okej, det kanske inte lät som en asgod mix..). Sen kollade vi på en massa youtubeklipp <3 Haha, dramatic look <3!! hahahaha. Sen åkte vi och tvättade hennes bil, därefter drog vi upp till väla. Dricka till helgen inhandlades, en pressy till mamma, som fyller år den 14 mars! Nina köpte ett skitcoolt duschdraperi och så tog vi en fikis. Och på bolagret köpte vi två maskotar, Emmut och Ninutt! Kolla in sötsaken!:


Emmut!

Sen åkte vi hem, Nina började vid 4. Jag har chillat här hemma stenhårt, har kollat en massa på Top Model <3 Säsong 3 är min favorit! Och mina favvodeltagare av alla säsonger är helt klart Eva the Diva..! Och Naima, gud, när hon gick sista modevisningen, när hon hade mohawk.. Gosh! Nu på kvällen kom Linda också, och så småningom Nina. Nice! Linda fick hjälp med hennes nya dator och vi kollade på en massa youtubeklipp igen. Haha, can't get enough of it! 

Nu ska jag gå och nana, ska först fixa lite småsaker men sen så, är faktiskt ganska trött så. Mams och paps är i Söderköping på kundmöten så jag & Oscar sover själva ikväll, nice :) Hej då sötnosar, puss!

Bråttom!

Okej, jag har askalasbråttom! Nina ringde just, och sa att hon var vid pålsjö tennisbanor.. Oups! Vi ska till hennes nya lya och montera en säng, hmm... Vi får se hur det går. I alla fall, nu måste jag äta upp min kiwi och sen springa! Puss!



RSS 2.0