Så kul man kan ha med photobooth..



En heldag i solen, snygg och osminkad japp!


När jag fyllde år fick jag detta grymt fina amrbandet från Thomas Sabo av
Nina, som det står best friend på! Då blev jag såhär glad! :D
 

Och så blev jag lite för cool


I lördags


Snygga vi är va? 


I told you..

Hehe, hejsan hoppsan så många bilder det blev.. Men det är kul! Idag har jag sovit som trötter i snövit, jag ser dessutom ut som honom också. Kul! I alla fall, ska snart skutta in i duschen och sen bege mig ner till stan med Lina <3 Så, puss på dig!

Fan vad bra jag är
Fan vad snygg jag är
Fan, de e la gött!

grr.. ;)


She's so much more than you're used to

Jesus amanda, where to begin? Min helg har varit grym! Födelsedags helg ju ;) Mest nice var nog i fredags, on my birthday. Först dega i solen hela dagen och chilla stenhårt. Sen var det dags för picknick på gröningen med la familia och kolla solnedgången. Sjukt mysigt... Sen åkte jag till laröd för att festa till det hos Clara :) Efter några drinkar vart det tivoli som gällde, all in! Haha, hade riktigt roligt. Mötte även upp fyllehundarna Nina, Camilla och Lisen ;) 


Hemma hos clara <3


jag och linnea :)

d.a.n.c.e.
matilda, jag och linnea! 

I lördags var det också utgång, hade riktigt kul då med :D Gick ut med Nina och Linda, och mötte upp massa trevligt folk i stan. Lite hampan, lite utposten och lite helsing.. Kul kul :) Och ja, i söndags hade jag också väldigt trevligt. Mötte Clara och filippa i stan och chillade lite. Sen pussade jag hejdå på roozen, som ska flytta till stockholm :( It's bad. I alla fall, floppe och clara åkte hem och jag åkte också till en amigo. Hade även sjukt nice där, bättre blir det inte...

Nej, du blev det bara text om mig, tradigt ;) Eller ja, vad ska jag annars skriva om.. Lejon? Glass? Musik? Nope.. hehe, nu ska jag avrunda här och berätta att Nina kommer hit anytime, sen drar vi till staden och lunchar med clara, mys. 

Puss puss! :*


Puss puss


Nu vet jag i alla fall var jag ska tatuera mig..!

Nu är det stan som gäller. Tjingen!

Dressyrtävling i Båstad


Jag fick drygt 62 %, så ja, jag är nöjd men han gick och tryckte lite. Han fick inte riktigt igång scuwunget i steget, men annars var han jättefin! Min lilla prins :) Detta var en regional LA:1.. 

På tal om annat, fy fasen vad kul jag hade igår! Tack alla som gjorde kvällen :D Jag kommer inte ihåg så mycket, men det jag kommer ihåg var kul som fan! Och gissa om det var svårt att gå upp havl åtta idag? Fortfarande full ju.. Men men, det gick ju bra ändå! 

Nu ska jag sova, imorgon är det stan som gäller med lite shopping och säkerligen en fika :) Puss på er snyggisar!

Tisdag eftermiddag

Denna dagen går (också) i lugnets tecken. Är nämligen ledig från skolan idag, som jag även var igår. Riktigt skönt! Imorse var jag i stallet och fixade och sen dess har jag bara pluggat idag. Ikväll är det markarbete för Sofie som gäller :D. Men just nu har jag varit borta på ICA och köpt en god, grekisk sallad + naturgodis. Så nu är det dags för paus med film och mys! Puss ;*


Slänger in en bild från förra tävlingen i Ödåkra!

Gårdagen!

..Nina skriver mycket bättre.. ;) Sis, tack som fan för att du finns. Du är bäst bäst bäst, älskar dig!

Nu är det stallet som gäller, ska träna :) Och den är det tävling till helgen igen, ännu en la:1 i dressyr i båstad. Det ska bli skoj! Och nu börjar det lugna ner sig i skolan dessutom och man kan slappna av lite, väldigt skönt. Nej, nu ska jag sticka.

Puss puss alla sötnosar! :*


RSS 2.0