Tjockiiis

Vill börja med att tacka för i tordags Cissi, sjukt nice! Kika in på ansiktsboken (om ni inte redan gjort det) och kolla bilderna! Måste säga att allas outfits var slående lika originalet! 
Iaf, nu har jag börjat komma igång med Pelle känns det som.. Dressyren sitter som den ska, har börjat träna för Soffe igen och Olivia hoppar honom, couldn't be better. :) Och jag och nina är the masters på att rida ut! Verkligen, idag red vi landborgspromenaden ni vet? Där vid havet.. Hur mysigt som helst!
Och imorrn ska jag, Lina och Filippa ha rådgivarmöte med Sweddizz (swedbank) och öppna ett konto, så vi kan sätta in pengar, och börja fakturera! Hehe, nice shit man. 
Höstlovet har börjat soft som fan, älskart. Och i slutet av veckan åker jag och mi familia till Copenhægen! Då ska det shoppas, käkas på café Victor (typ tradition) och bo på hotell, yepp yepp. Till en annan askul nyhet - Karolina ska åka till Zell am See vecka 8 - SAMMA SOM OSS! Yeay, fatta peppen!! Känn pepp, peppe, +pepepepe.!! Och sen drar jag till Stockholm någon gång innan jullovet och ja, fan vad nice mannen. 

NU, bed-time. Sov sött, vakna... (u know it)


Hugge? Eller Bob Marley? Haha!


Napoleon vs Melking - Heeelt sjukt. HAHA :'D

Måndag (långdag)

Tjenis penis! (fast jag har nog mest kvinnliga läsare..)

Jag pluggar som bäst in this very moment! (nat). Håller på att läsa in hela 1500- OCH 1600-talet - blä. Men det går :') Hade iaf en tröttsam dag in skolan (to cool for school), men mina amigos var nice som vanligt. Låt bilden tala:


Söta snuffar - men kolla in linas SJUKT heta Miu Miu väska! Yum!

Nä, nu ska jag byta om, till stallet, hem, käka, plugga, och SOVA (har längtat hela dan efter att få blunda en stund, sjukt trött). Så ja, so long! (och haha, ja, jag kommer med en confession senare ikväll, stay sharp!)

OCH JA, han i kate perry's nya video är HET! och låten är <3 

Eyecandy, oh yes sir!

Nya boots, yepp yepp, acne pistol, yepp yepp.


Annars då? Jag ska ha en mega-mysig fredagskväll med mi amiga Emma, har inte träffat henne på evigheter! Kommer bara ihåg den mist sagt roliga sommaren på Stenströms, höhö. Lådorna! Haha, HAHA, skrattar fort! Men iaf, det blir godis, glass, film och hela den skiten ni vet. :D Men ja, nu ska jag käka god mat som mams & paps lagat, mums, sen klädombyte (kanske, trivs jävligt bra i mina joggingbrallz) och sen mys för hela slanten!

PUSS! 

Update
Varför syns det inte att folk har kommenterat? hm. "det måste vara en gåta" hahaaha (nina, haha, sagan)!

Bilder från lördagen, enjoy!

Kvällen outfit:
Jeans - Patrizia Pepe
Tunika - Hunky Dory
Over-sizekavaj - Hugo Boss
Kuvertväska - Dior
Klackar - Zara


Jag & Ninis Finis <3


Alma (kolla sminkningen!) & Nina


Tina & Jag!


Rund och gla om kinderna, hihi!


Becci (the host) & moi!


Tina, jag & Nina :)


haha, puss & tack för en skoj evening! :D

Pressen är stor!

Yes, indeed. Skolan tar livet av mig! (nästan bokstavligt!) "Vi pluggar för fan för hela Sverige!" för att citera Tove. Jävla skola. Visst, fine, den är underbar <3 Alla amigos, chanserna man får och den erfarenheten man har nytta av resten av livet och yadda yadda, blabla... 

Idag hade jag Speaking Test, och efteråt var det dags för feedback. Jag fick "bara" VG, och vet ni? Jag blev så arg och ledsen att jag började gråta! Fattar ni? Gråta?! Över skolan lixom? Fatta vilken slösad energi! Det är säkert en massa andra saker som spelar in (ska snart ha mens, hehe) men inse pressen?! Den som bara visste hur högt ribban läggs på ProCivitas. Och då syftar jag på skillnaden till de kommunala skolorna, släng er i väggen. Piece of cake! På procce är det alltid extremt högt tempo, och inga chanser att ta en paus. Mitt höstlov kommer bestå av plugg! Och det är bara att inse. Det värsta är ändå pressen man sätter på sig själv, de sjuuukt höga kraven. Den press jag sätter på mig själv att prestera BÄST är enormt hög, och inbland brister den...

Till något roligare - fick MVG  på redovisningen idag inom ämnet "Var 9/11 attackerna riggade av Bush-administrationen"? Det ni! Vad tror ni? Puss mina vänner, love you!

Yapp Yapp

Tju man. Lite längesen man skrev här, too bad for you. :) Iaf, fick alla rätt på matteprovet, yeeez. Har prov imorrn, español, sisi! Historieredovisning om Sveriges stormakt på fredag (uuuhe) och speakingtest på fre. Yey! Du fattar lixom varför jag inte pallar skriva blogg..

Helgen var skojsig <3 Tack linda för en supernice kväll! :) Det blir en re-do på lördag (tror jag..nina?) och ja, japp japp. Till något annat! Idag, i matan, HAHA, cissi och smöret! HAHa, fatta, lina flummade, och bombade ett smörpaket (ni vet sånt litet, för en typ) och värsta klumpen FLYGER typ meter (!!) på cissis tröja! hahaha, fattar krampen i magen. hahaha! Skrattar fort! Ni skulle sett!


Jag & Nina i lördags, mhmh :)


Vårt företag, Zipp! (Jag, lina & filippa)

RSS 2.0