Glad alla ♥-dag!

Halli hallå! En sak som jag måste säga, som jag alltid tänker på. Eller, ja, när jag hör låten. Är inte Bruce Springsteen RÅSEXIG i "we are the world"? Alltså, det är helt sjukt. Han röst, hans läppar, hela han.. Mh! Haha, låten är också bland de bästa som finns. Dessutom är MJ helt amazing.

2.12-2.19 och 4.54-5.06 och 5.20-5.45

Nu ska jag strax åka till Olivia för att fira alla hjärtans dag och mysa till det som fasen. Ett tjejgäng på 7 pers med mat, godis, film och mys - kan det bli bättre? :) Fast egentligen skulle jag behövt vara hemma och göra min matte E-läxa. Ugh. Har hoppat på den kursen nu.. Vet inte riktigt om det är att ta vatten över huvudet men jag är bra på matte och tycker det är roligt så varför inte liksom..

Bakis som fan har man varit idag så detta passar perfekt. Hade night out med världens bästa sis igår, och det får man ta igen för idag ;) Hehe, puss puss på er!

Smek o lek

Hey bloggish zup? Long time no see. Hade en jättenice kväll igår :D Började hemma hos mig med vin och god mat, favvomaten! Eller en av favvorätterna; fläskfilé med grönpepparsås och hasselbackspotatis. Mums! Iaf, sen drog vi ner i stan till Bara Vara, hände där ett tag, sen Helsing till stängning och sen dansa röven av sig på Cardan. Som sagt, nice! Nä, nu ska jag fortsätta vara bakfull. Kan passa på att visa senaste inköpta grejorna:

Hunky Dory
Tiamo
Patrizia Pepe

RSS 2.0