Lame..

Tjupp!

Uppdateringen går ASbra! ... Haha, men ville bara skriva att denna bloggen kommer ha lov, dvs skolan, hästen och mina kompisar tar all min tid. Sry!

Love you :*


Nu jävar!

Jag har köpt ett träningskort på friskis & svettis, och jag ska utnyttja det till max! Sommarens snask  ska tränas bort - där med basta. Skit bra också att det är så nära skolan (no shit..), så slipper man åka hit och dit. :'D

Skolan första dag var soft, två timmar.. Och sjukt peppande! Jag måste säga att jag är ganska sugen på att dra igång! Efter skolan hämtade Nina fina mig, hem, äta sushi+kaffe och bara snackade. Mys! Sen stallet vid 4, hemma nu, ska laga mat, plugga, och sen ta det lugnt (med typ te och en film). Puss!

Regn, javisst

Fan vad det ska regna! Det värsta är att det kommer vara såhär i ett halvår, non stop. No more summer. På det sättet är Sverige så tradigt, ingen riktig vinter och några väldigt få soldagar. Okej, det kommer bli kallare men snö kan man inte räkna med. To bad. 

Malmö häromkvällen var trevligt! Vi såg familjen och skulle sett smk, men åkte hem vid 11. Tyvärr så var festivalen inte alls som jag hade väntat mig. Förra året var det betydligt roligare! Nu lade man bara märke till alla första-fyllan-fjortisar och emo-fjortisar. Och det blev inte särskilt stor shopping heller, för det var så galet mycket folk överallt så man blev helt slut i huvudet! Ett linne och en plånbok fick i alla fall följa med hem. Men vi hann med en otroligt mysig lunch på Pizza Hut och en ännu mysigare sushimiddag på stortorget. Tack alla (Filippa, Karolina, Clara, Cissi, Matilda, Matkrig osv) för en härlig malmövisit! När jag väl var inne i hbg ringde jag Fideli och hookade up med henne lite kort, en tequila och några klunkar martini senare var jag hemma. Jag somnade gott!

I förmiddags var jag och Nina och hälsade på Alma lite kort med kaffe, Ballerina och muffins, sjukt mys! Vi ventilerade om en massa, men i vanlig ordning mest om killar. Det slår aldrig fel, alltid är det något! På senaste tiden har sjukt många av mina vänner haft problem med en eller annan kille, va fan. Kom igen guys, be nice. 

Nu ska jag laga mat med mina päron, hyra film och ha en riktigt mysig "familje-kväll"! Haha, underbart.

Oh yes

Såg nyss på ännu ett avsnitt av gg, och blev lite kär i Serenas outfit:



Och hittade diverse kläder som skapade smått ha-begär:


Odd Molly


Replay (yoox.com)


asos.com


asos.com


miu miu

Så var det med den saken. God natt!

God day!

Hemkommen (för tre timmar sen) från en trevlig fika med Nina och Marie. Alma skulle egentligen kommit - men efter ett väldigt naughty sms, blev det inte så. Ehehe. Innan imorse red jag tittan (:D) och Nina red Pelle, yeay! Vi får byta hästar lite oftare (linda också ;p) så kanske jag kan prova Pigge? Eller kanske inte.. haha, isf bara skritt.. ;)

Nu har jag snart kollat klart på säsong ett av gossip girl (igen.. suck, var så länge sen sist) MEN! Säsong 2 kommer 1 sep, då jävlar! Och en annan skoj sak, fick min lön idag! Fråga mig inte varför, antingen är den sjuukt sen eller tidig.. Who knows? Vi har i alla fall en glad Emma som ska shoppa satan i gatan imorrn, för då drar vi till Malmö! Sticker vid ett, hemma någon gång nästa dag. Dagen inkluderar shopping, lunch, nöjen, pinsamheter, onyktra tillstånd osv.. oh yes.

Nu ska jag fortsätta kolla gg, sen bada (sånt mysbad ni vet) och åka upp till pelle pennan. Och visst ja! Jag måste hitta ett recept också till ikväll, på något som jag ska laga.. Har ju gått och blivit middags-fantast.. Har dock ingen inspiration, men det löser sig. Hejsvejs!

Dagens


Tunika/klänning - French Connection
Skärp - Hunky Dory 
Strumpbyxor - Twilfit
Benvärmare - by Malene Birger
Gummistövlar - Burberry

Hemma från fikan med Nina, som var mycket trevlig. Haha, "oous"..  Nu ska jag till Cissi (eller snart..) och fika & äta en massa kakor och gott som hennes syster gjort! Hm, kanske inte riktigt ingår i min diet (som slutar varje helg, och NU JÄVLAR varje måndag.. typiskt). I alla fall..
Ikväll ska jag kolla satc med tjejerna, har dock redan sett alla avsnitt (tack edwina!) men skadar inte att se alla igen, dem är ju så grymt bra! Älskar satc. 

Ha det!

Vi plockar svamp..

Tja! Sorry för lame uppdatering, men ja. Häromdagen skulle jag & mams ut och plocka svamp, mys! Haha, men vi var kanske lite tidiga = inte en jävla svamp så långt ögat nådde. Men! Vi hittade världens björnbärssnår, så det blev en hel del björnbär, mums.

Jag måste berätta att jag blivit "besatt".. av att laga mat! Det är skitroligt! Jag har lagat mat till familjen typ tre dagar i rad nu, jag är riktigt stolt! Haha, men det är faktiskt sjukt kul. I förrgår gjorde jag en trerätters, dagen innan det en lasange (..) och igår "djungelkyckling": 


björnbär!


Trerätters: Förrätt - vitlöksbröd gjort på olja, inte smör. Huvudrätt - Potatis, 
ugnsbakad laxfilé, egengjord romsås, tomat och lök. Efterrätt - björnbär m.
grädde och socker!


Djungelkyckling - Stekt kycklingfilé med krämig curry-sås, fullkornsris, majs
och banan!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Nina hämtar upp mig anytime, så måste skynda lite. Det blir väl en latte i norra hamnen på espresso house. Senare idag ska jag träna för Cissi, yeay. 

Ha det underbart vänner!

En åsikt

Jag och Linda pratade lite om alla bloggar. Hur utmärker man sig egentligen? För sanningen är den - det går inte! Visst fine, om man har en fotoblogg eller en politiskt blogg som är lite ovanligare så är det såklart lättare. Men om man bara bloggar om vardagen så är det jävligt svårt att vara personlig! Jag menar, "idag fikade jag på espresso house - meh, det gjorde jag igår! Härmapa!" Haha, det funkar inte. Och om jag äter sushi i morgon, klart som fan att någon åt det förra veckan. Does it make me a copycat? Och med lay-out och sådant, skit samma? Vad spelar det för roll egentligen om man har (som jag) typ 20 läsare? Haha, kom igen. Jag skriver om min vardag och vad jag hittar på, köper, har på mig, äter, dricker, festar osv. Inte vad någon annan gör. Mer eget blir det inte? Sorry. 

Ursäkta mitt agg men jag pallar inte attityden. 

Tjupp!

Har just kollat "Don't mess with the Zohan", sjuk film. Lägger upp lite bilder från kräftskivan i fredags, mycket trevligt! För övrigt är jag väldigt trött. Hela lördagen och fredagsförmiddagen var det några som var här och plåtade vårt hem för "25 underbara hem", och lördagen blev sen. Idag tränade jag + har städat en hel del. Så ja, trötter här! Sov gott vänner, puss!


Visor, jadå!


Clara & Elsa :>


Olga, jag, Clara, Cissi & Elsa :D


Haha, sepe. Tack för kvällen :>


:D

Hejsan! Nu (om några sek) ska jag ner till stan och möta upp en massa vänner på Haket, och käka middag. Gårdagen var mycket trevlig hemma hos Karolina med kräftor och brända baguetter, haha.. ha det askul ikväll vänner, det tänker jag ha! :>

God eftermiddag

Har precis käkat sen lunch - lasange. Som efter många om och men kom till. Jag bestämde nämligen mig för igår att laga mat till mams och paps, och tyckte att lasange var ett utmärkt val, men det gick kanske inte riktigt bra.. Först gick jag till borgen för att handla allt som behövdes, hem, börja. Så stod det i receptet (i vår typ 30-åriga kokbok) att man skulle koka lasangeplattorna innan - fine, i did. Sen lade jag dem på ett papper (som det stod att man skulle göra) och alla klibbades ihop! Skitsur blev jag såklart. Fick springa bort och köpa nya på Borgen. Sen skulle jag göra den vita såsen, som såklart (!) brändes vid BIG TIME. Just då kom mamma & pappa hem och såg dem ihopklibbade plattorna (som fortfarande låg framme), den brända såsen och en helt uppgiven emma. Jag var sjukt arg och ledsen, egentligen vet jag inte varför, men jag hatar att misslyckas i köket. Fine om man inte misslyckas med en tävling eller en make-up, att misslyckas med mat är VÄRST! Haha, så mams lugnade ner mig lite, sen gick jag till borgen en tredje gång för att köpa grejer till ny sås, hem, mamma fixade såsen och sen gjorde jag resten. Och lasangen blev faktiskt riktigt god! :>

Till något annat - nu ska jag lämna tillbaka en film, sen gå och handla kräftor och bröd, duscha, ta in pelle och fixa med en andra massa stuff för idag ska jag på kräftskiva hos Karolina, yeay! Så jag måste nog skynda mig lite, så jag hinner till sju. Puss vänner! (hoppas lasange-skiten inte var allt för tråkig att läsa..) :>

fika :>

Nyss hemkommen från en fika med Karolina och Filippa, välbehövlig! Hade en massa att snacka om, bl a vårt företag.. ehehhe.. ja. Det gå asbra! Lovar! I alla fall, skönt att snacka lite. Vi började på waynes men förflyttade oss senare till Mezo. Innan idag träffade jag Quinnie, som jag inte har träffat på typ ett år! Astrevligt, vi var och hyrde film + godis. Nice.. Filmen vi hyrde var The holiday, den var väl bra och så, men har lite dåliga minnen från den filmen, eller rättare sagt bio-salongen. Usch.
Imorgon blir det film-mys med Nina och Tina - Kejsarens nya stil! Yeah :D haha, älskar den. Älskar alla Disneyfilmer, sådan galen nostalgi. Typ lejonkungen, kom igen, klart man fortfarande är en crybaby när pappan dör? :( älskar den också. 
Nu ska jag i vilket fall sova, ska upp tidigt imorgon till hästen. Och juste! Höll på att glömma! Idag körde jag i treans växel (wow..) Skitcoolt och sjukt roligt!

Puss och sov gottt :>

Gott snack

Vet ni? Idag körde jag för första gången, askul! Växlade och hela skiten! Inga motorstopp! Jag måste säga att jag är stolt över mig själv (det tycket faktiskt Nina och mams också).. : > Nina och jag red i morse, sen åkte jag hem och tog ett sånt riktigt mys-bad! Ni vet, när man verkligen tar hand om sig själv. Hade i badskum och badolja, tända ljus, mys-musik och var själv hemma. Gott! Riktigt gott. Efter det sprang jag ner en snabbis i stan för att få synkoll, så jag kan ansöka om tillstånd att övningsköra.
En låt som jag tycker är väldigt bra är Neva meant med Erick Right, lyssna! Och Easier to stay med Lil Eddie feat. Defy är också väldigt bra! Och superhuman med Chris Brown! Och She's not perfect med Jackie Boyz är också askalasbra! Haha, ja, jag kan fortsätta men palla, bara lyssna. Puss!


Peter Lindell it is!

Ja, då var det klirrat! Kurs i september och ett påbörjat körkort. Egentligen fattar jag inte varför jag inte tagit tag i det innan.. Man drar ut på det lixom. Nu ska jag kolla på Americas Funniest Homevideos, haha, så jävla kul! :'D

Äppelpaj! (igen)

God eftermiddag! Nina har just left the building. I morse var vi och red hästarna, sen körde vi hem till mig och åt äppelpaj, yeay! Nina gav den ett mycket bra betyg : >
Idag ska jag verkligen ta tag i övningskörs-grejen. Vägrar sitta utan körkort sen när jag har fyllt 18, då blir det aldrig av. jag lite bråttom, mindre än ett år tills jag fyller 18, och då ska det vara fixat, hrm. Jag har inte ens börjat. Så jag och paps ska köra ner till stan till Peter Lindells, har hört att där är bra. Annars har jag/ska jag bara softa, hade tänkt ta ett bad nu, därefter dricka lite the och lyssna på bra musik. 

Puss!

Lördagens bravader

Lite bilder från lördagen, enjoy!


Marie & Nina bland vinet, som inte riktigt har börjat påverka, än.


Alma & jag, love!


Linda :>


Tina & Nina!


Ida & Tina! 


Tina & Nina (igen), pooserbitches!

f
Nina är inne i (som ni ser) en het diskussion..


Söta Marie!


Musiken fixas i uterummet!


Tilltugg, gjorda av moi! 4 sorter: Löjrom+gräddfil+rödlök, Skagenröra, 
getost+parmesan och brie+paprika. Mums!


Alma & jag, love.


Alma & Linda :>


Haha, Alma gick lös på hårsprayen. Resultatet!


Marie & Nina, glada i hatten!


Ida, Alma & Tina :>


Tina, Ida & Jag!

Äppelpaj!

Tjollahopp, har nyss tryckt i mig lite äppelpaj, fasen så gott! Kollade till delikatessen på Hancock, som var ganska bra. Början var väl inte särskilt bra men den blev betydligt bättre efterhand. :D 
Tränade innan idag för Cissi, det gick jättebra! Hon är verkligen duktig, tack Lisen! Sen åkte jag hem, åt wienerschnitzel, och sen den asgoda kakan. Alla i familjen var med och bakade, haha. Nu ska jag nog sova, ska upp till stallet imorgon och bjuda på äppelpaj! Haha, snacka om THE paj-inlägg.

a

ss

Köpenhamn & fest :>

I fredags skulle jag egentligen till Köpenhamn med roozen och en del andra tjejer, men så blev det inte. Fett synd, hade varit sjukt kul sofia ; >. Så i stället åkte jag dit igår med mina föräldrar. Det var riktigt mysigt, först handlade de lite möbler, sen gick vi och lunchade på café Victor.. Mums! Efter det var det dags för lovad shopping från mammas och pappas sida, yeay. Det blev tre par skor (kände att jag behövde lite nya skor):

skor
Från Zara, bara 13 cm klack, hrm. Läckra ;>

wyegf
Casual höst-stövlar, från Zara.

gommi
Svarta rubber boots från Burberry. Love them!

Och igår var det utgång, big time! Förfest hemma hos mig, ute i uterummet. Jag hade gjort snittar (mumsish var dem!), tänt ljus, härlig musik, gott vin, trevliga gäster, skrattanfall (marie..) haha, massa mer. ASmysigt var det, tack alla som var där! Om jag kommer ihåg det rätt var det jag, Nina, Linda, Tina, Alma, Ida och Marie. Senare gick vi i samlad trupp ner till stan och skojade till det. Kalas-trevlig kväll! Ett litet bildregn kommer högt troligt senare.

Just nu sitter jag i myspys kläder, ska snart koka nudlar och göra the (mango-persika-smak) och kolla på Hancock. Någon som har sett den? Har hört massa olika om att den ska vara bra och dålig.. Jaja. Vill bara säga också, Alma, You go girl! <3

asos.com!

Som jag nämnde innan, så fick jag hem ett paket. I det lilla paketet låg detta, som kommer från asos.com:

dress
Min favorit! :>

erv
Söt, men nja, vet inte om jag kommer använda den så mycket?

ewhf
Vitt, somrigt linne.

d
Love it!

d
sist, men inte minst ett sött vitt linne.

Disturbia

Ohlala, paps är och hämtar paket på posten, wonder what it could be? Skriver om det sen, hihi. För övrigt är jag fett upprörd, av div saker. Så, just nu lyssnar jag på disturbia (som är sjukt bra!) och peppar, ska skära upp en melon till mig och bara vara. Hur det blir senare vet jag ikke. Ha det!

Förslag?

Ciao! Sitter faktiskt och gör en skiva till Tina med "jag-äger-musik". Haha, hon har sjukt snygg bil och då måste man glänsa? ;) Har du några förslag förresten, på riktigt bra låtar?
Annars kan jag berätta att jag precis kollat på en film, The hottie and the nottie med Paris Hilton. Den var väl sådär, typisk amerikansk.. Jag har sett match point också, den var riktigt bra! Bara att ladda hem. Nu ska jag inte göra ett skit (skönt) för att sen åka upp till hästen, hem, duscha och sen till farmor & farfar! : > Och fy fan vad denna helgen kommer bli kul! Imorrn åker jag till köpenhamn med rosen, sofia och en annan tjej. På lördag är det världens utgång och på söndag ska jag och mamma ha en  heldag. Puss!

sdofig

God brunch vänner :>

Helloj! Det känns som klockan är kanske 4, fast hon bara är 11. Skönt! Idag var jag uppe askalas tidigt (kl 7) tyckte jag, för att rida faktiskt : >. Nina morgonfodrade idag, så jag åkte upp dit för att göra henne sällskap, typ.. I alla fall, så bestämde vi oss för att rida hem till mig, haha! And so we did. Fatta vad många som höjde på ögonbrynen när vi red genom tågaborg.. Sen gick vi in i min trädgård där mamsi stod med kaffe och pyjamas, aw. Hästarna trivdes med äpplen och gräs i alla fall.
Nu är jag hemma igen & astrött! Ska nog kolla på en film eller sova. Såg the illusionist igår, har sett den innan, men det är asbra! Så, ha det bra idag, det ska jag ha. Och juste, jag ska nog ringa till farmor & farfar sen, ska kanske sova där inatt :D. Men ja, hej!

pluutt
Special Choice (a.k.a pelle) & jag

yeeya
Pelle, jag, Nina & Petite :>

tågaborg
Tjenixen!

Give me!

Love shoes! To bad my wallet doesn't.. Dessa tre paren hittar ni på yoox.com, mycket bra hemsida! För att byta ämne - nu ska jag sova.

God natt! :*

frbh

Shopping! (igen)

Tjenare. Hemma nu från en runda på stan med kompisar. Nina hämtade mig vid ett-tiden, vi körde ner till la stada, mötte upp Alma och Ida och käkade asgod grillad macka på espresso house. En väldigt munter fika, som följdes upp av en mindre munter fika.. Men överlag har jag haft en mycket trevlig dag! Och juste, jag hann mad lite shopping också (tyvärr, måste hålla lite i mina money känns det som) Det blev ett par skossor från Ewy, ett par lila havaianas närmare bestämt. Nice!


Fikis!

God middag söta lilla blogg. Här sitter jag, asstressad! Nina will be here in 5, och jag ska vara klar. hehe.. I alla fall, det blir lunch idag igen, denna gången på  espresso-house. Yeay! Lite senare blir det antagligen en liten fika med en kompis, och sen får vi väl se. Måste verkligen upp till väla också för att lämna tillbaka en bikini, hm. Hur ska jag hinna? 
Ha det bra så länge vänner, puss!

Sov gott

Attans, det blev inte tidigt. Men nu ska det i alla fall sovas! Ska upp 8 imorrn (uughh) så måste verkligen krypa till kos. 

God natt vänner!

Dagens, god natt!

Senare på kvällen åkte jag, mamma, pappa & Oscar ut till Arild för middag och härligt folk. Träffade Fidelie som är en barndomsvän sen långt tillbaka, men vi träffas tyvärr inte så ofta.. Så det var verkligen kul att se henne! Kom hem just, och ska för en gångs skull gå och lägga mig tidigt. Det bjuds även på en dagens outfit, Ha det bra!

outfit

Dagens:
Linne - H&M
Blommigt linne - French Connection
Skärp - Hunky Dory
Jeans - Pieszak
+ vita converse.

Shopping!

Det blev en rejäl runda på stan idag. När jag och Nina väl var i stan mötte vi upp Linda och Alma, och satte oss på Waynes. Där lunchade vi och snackade om en hel del saker. Myspys! Efter det gick vi en runda på stan (Alma shoppade BIG TIME) och jag köpte mig denna fransiga toppen från H&M, fin va? Tre par trosor från Gina följde med hem också.

h&m topp

Såja.

Nu har man varit i stallet hela förmiddagen - dags för lunch! Det blir stan i stället, med Alma, Nina & Linda. Vi måste vädra lite om diverse saker, allt från förhållanden till shopping. Förmodligen hittar du oss på espresso-house med en grillad sandwich. 

Äntligen!

Nu så! jag har suttit här i ett flertal timmar och försökt fixa till designen på bloggen. Vad tycks? Jag är ganska nöjd för att vara en självlärd nybörjare, antar att jag har det i blodet.
Jag har pratat runder lite idag, bla med Alma som för övrigt är riktigt härlig! Vi och en hel del andra ska ut på lördag & ha svinkul, planeras det i alla fall. Jag vet att det kommer bli sjukt kul!
Och om 8 h kommer Nina och hämtar upp mig, så åker vi till stallet och tar hand om hästarna, rider en sväng och skvallrar! Och just det, det blir nog väla med Alma imorgon + grafitti-lunch.

Sov Gott vänner! 
(Och erkänn, lite coolt är det med mitt namn nere i högra hörnet?)

RSS 2.0